Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Közbelépjek vagy hagyjam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közbelépjek vagy hagyjam, nézzem meg meddig jutnak el?

Figyelt kérdés

A feleségem öccsének van egy nyápic kis barátja, aki mostanság indokolatlanul sokat van nálunk, gyakorlatilag mindig, mikor a sógor is, sőt mindenhol ott van, ahol a feleségem találkozik a sógorral, pl.hívom, mondja, hogy az öccsénél van, hallom a sógornak is meg a másik srácnak is a hangját, vagy nemrég tegnap 3-an ebédeltek együtt egy étteremben.

De ezektől függetlenül is látja a vak is, hogy vonzódnak egymáshoz. Azt nem hiszem, hogy most még lenne köztük valami, de hogy tetszenek egymásnak az egyértelmű. Sok eset volt, ami felhúzott.

Persze már rég elzavarhattam volna a kis geczi kaszanovát az életünkből, de valahogy érdekel, hogy vajon meddig mennének, hogy megcsalna-e vele a feleségem. Jó ötlet csendben maradni? Vagy jobb nem tudni, hogy mennyire lenne hűséges és inkább most lépni?

47/F

2019. nov. 6. 16:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várd meg mi lesz a végeredmény, és utána lépj!
2019. nov. 6. 16:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A hűség döntés kérdése. Persze úgy egyszerűbben kerülnéd el a megcsalást, ha elzavarnád, de nyugodtabb lennél nyilván, ha magától maradna hűséges.

Feleséged tuti tagadná, hogy vonzódik hozzá.

2019. nov. 6. 16:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tagadná, de mindenki látja.
2019. nov. 6. 16:45
 4/13 Hamvas rétihéja ***** válasza:
95%
Mérlegeld mindkét döntés előnyeit és hátrányait. Dönts az alapján, hogy mi a fontosabb neked.
2019. nov. 6. 16:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Fontos, hogy megmaradjon a házasságunk és más ne érjen hozzá, de azért nem hagy nyugodni hogy mi van ha én kiteszem neki a lelkem, ő meg mással kefélne.
2019. nov. 6. 16:55
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Itt a feleséged a probléma, mert ha ő is vonzódik, akkor az nagy gond. Mert akkor a kapcsolatotokkal gond van alapból.

Nem kéne inkább arra koncentrálni, nálatok mi lehet a gond?

Persze, ha durvul a helyzet, szembesítsd az asszonyt, mondd meg, hogy ne nézzen hülyének, nem vagy egy EQ analfabéta, illetve beszéljétek meg, miért alakult ez ki.

Nem a pasasra kéne koncentrálnod, nem az a helyes út.

2019. nov. 6. 16:56
 7/13 anonim ***** válasza:
15%
Mindkét ember cuccâba GPS jeladó és sokat elárul, ha a két jel mindig ugyanakkor ugyanott pittyeg.
2019. nov. 6. 17:53
 8/13 Hamvas rétihéja ***** válasza:
85%

Zavard el a férfit, a feleségeddel pedig beszélj.

Ha véletlenül megcsalna, mert elvesztette önuralmát vagy józan eszét, akkor szerintem te is hibás lennél: Tudtál a dologról, de nem tettél semmit. Lehet csak egy rövid beszélgetés elég lett volna, hogy segíts helyreállítani a feleséged értékrendjét.

2019. nov. 6. 17:59
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
Én elmondám, hogy marhára zavar, hogy ennyit van ezzel a kis pcssel.. Aztán megvárnám mi lesz. Az is lehet, hogy lépne, de lehet, hogy csupán hízeleg az egójának, hogy valakinek bejön, de esze ágában sincs megcsalni... Szerintem üljetek le és beszéljetek.
2019. nov. 6. 18:13
 10/13 Savlekotő ***** válasza:
31%
Azok már jó ideje csinálják,ha egy nő máshoz vonzódik és már nyíltan teszi, az elvan hanyagolva és simán lelépne a sarki hentessel is. Az h te pénzt tolsz haza az nem törődés..
2019. nov. 6. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!