Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megérné bosszút állni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné bosszút állni, vagy hagyjam egy életre?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rá büszke, de szerető voltam. Nem az a fajta szexkapcsolat volt,

hogy hetente felhívott, hogy tali? Hanem beengedett az életébe, megosztott velem dolgokat, "barátként tekintett rám". Bármit megtudtunk beszélni, ember maradt. 1 évig csak online beszéltünk, majd tavaly áprilisban elkezdtünk találkozgatni.

Amikor elkezdődött köztünk, nem volt együtt ezzel a nővel, hónapokkal később békült ki vele.

Sajnos hibát követtem el, akkor kellett volna kilépni, tudom, de nem ment.. Nem kérek érte fejmosást, tanultam belőle.

Mint kiderült, a nő megcsalta tavaly, és egy másik férfival van most megint viszonya január óta. KÜlön is költöztek év elején, a férfi öngyilkos akart lenni, gyógyszerezte magát, ivott rá stb.. én szenvedtem mert segíteni akartam neki, de mindig csak hárított. Hiába igyekeztem.

Nekem volt egy rossz érzésem néhány hete, és ki is derítettem. Kiderült, hogy ez a férfi a 2018as évet teljes egészében végighazudta. Azt mondta nem beszélnek, kiderült hogy de, nagyon is. Találkozgat is vele, viszi dolgozni stb. Azt mondta próbálja lezárni, kiderült, hogy szalad a nő után. Azt mondta elmegy a Balatonra pár napra egy haverja nyaralójába kiszellőztetni a fejét miattam, hogy ne aggódjak,gondolkozni és összeszedni magát, kiderult a nővel volt ott is. Én itthon szenvedtem,sírtam, hogy nehogy baja essen, hülyeséget csináljon, miközben totálisan hülyére vett.

Hónapokon át a szemembe hazudott. És nem csak a felsoroltakban. Sokkal több dologban.

Mondtam neki, álljon a nő elé, azt mondta nem lehet, mert akkor a nő lesz az áldozat, most pedig a nő kapar érte, mert megbánta a viszonyt, szereti, vissza akarja kapni, viszont ha bevall neki engem, akkor vége mindennek.

Hetek óta lezártam vele,nem is beszélünk, de úgy érzem nem nyugszom meg, amig a nő nem tudja meg a dolgokat. Sokat szenvedtem és úgy érzem ezt a bánásmódot azért nem érdemeltem.

Hiába hibáztam.

Ugy érzem akkor nyugszom majd meg, ha szépen elmondom a nőnek, de azt is érzem hogy sosem voltam ilyen, mi van ha utána bánni fogom.

De úgy érzem megérdemelné ez a férfi. Megérdemelné, tegyem meg, vagy inkább hagyjam?

2018. aug. 13. 20:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%

Szerető voltál, csak szexre kellettél, és feltehetően te is hazudtál mindenfélét másoknak ezzel kapcsolatban

Mégis, miért akarsz bosszút állni?

2018. aug. 13. 20:58
 2/27 anonim ***** válasza:
76%
Nem éri meg bosszút állni, attól nem lesz jobb, még akkor sem, ha most úgy érzed.
2018. aug. 13. 20:58
 3/27 A kérdező kommentje:

Nem hazudtam senkinek sem, én egyedül voltam végig.

Neki sem hazudtam semmiben, őszinte voltam vele és el is vártam volna tőle is.

Korrekt embernek gondoltam.

2018. aug. 13. 20:59
 4/27 anonim ***** válasza:
75%
Megérdemli,nyugodtan tálalj ki :) Igaz ettől nem lesz jobb a kapcsolatotok,de teljesen mindegy :)
2018. aug. 13. 21:03
 5/27 anonim ***** válasza:
81%
A bosszú az esetek 80%-ában felesleges energiapocsékolás, a maradék 20%-ban pedig szintén. 😎
2018. aug. 13. 21:07
 6/27 anonim ***** válasza:
97%
A nő is csalta a pasitokat,nem hinném hogy nagyon megrendülne ha tudna a létezésedről.
2018. aug. 13. 21:08
 7/27 A kérdező kommentje:
Megszakítottam minden kapcsolatot vele, de annyira nem veszi be a gyomrom, hogy azt elvárja a nőtől hogy őszinte legyen vele, a telefonját megfigyeli, tudni akar a viszonyáról, de ő csak lapít, ő az áldozat aki után most szaladjon a nő. Miközben egy fokkal nem jobb nála.
2018. aug. 13. 21:09
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem megrendülést várok, de ha igaz, hogy a nő tényleg bánja, tényleg vissza akarja kapni akkor had lásson ő is tisztán, hisz most a férfi "tiszta", átverték. Akkor legyen tisztalap.
2018. aug. 13. 21:11
 9/27 anonim ***** válasza:
85%
Akkor most én vagyok itt a szemét aki kitálalna :) simán... Csak hogy érezze a törődést
2018. aug. 13. 21:19
 10/27 anonim ***** válasza:
57%

Te nem vagy egészen komplett...

belemész egy szexkapcsolatban, de közben eltűröd, hogy a másik úgy viselkedjen, ahogy a párjának sem hagyja az ember (telefonba belenéz??? b'ch please)

2018. aug. 13. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!