Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné bosszút állni, vagy hagyjam egy életre?
Nem vagyok rá büszke, de szerető voltam. Nem az a fajta szexkapcsolat volt,
hogy hetente felhívott, hogy tali? Hanem beengedett az életébe, megosztott velem dolgokat, "barátként tekintett rám". Bármit megtudtunk beszélni, ember maradt. 1 évig csak online beszéltünk, majd tavaly áprilisban elkezdtünk találkozgatni.
Amikor elkezdődött köztünk, nem volt együtt ezzel a nővel, hónapokkal később békült ki vele.
Sajnos hibát követtem el, akkor kellett volna kilépni, tudom, de nem ment.. Nem kérek érte fejmosást, tanultam belőle.
Mint kiderült, a nő megcsalta tavaly, és egy másik férfival van most megint viszonya január óta. KÜlön is költöztek év elején, a férfi öngyilkos akart lenni, gyógyszerezte magát, ivott rá stb.. én szenvedtem mert segíteni akartam neki, de mindig csak hárított. Hiába igyekeztem.
Nekem volt egy rossz érzésem néhány hete, és ki is derítettem. Kiderült, hogy ez a férfi a 2018as évet teljes egészében végighazudta. Azt mondta nem beszélnek, kiderült hogy de, nagyon is. Találkozgat is vele, viszi dolgozni stb. Azt mondta próbálja lezárni, kiderült, hogy szalad a nő után. Azt mondta elmegy a Balatonra pár napra egy haverja nyaralójába kiszellőztetni a fejét miattam, hogy ne aggódjak,gondolkozni és összeszedni magát, kiderult a nővel volt ott is. Én itthon szenvedtem,sírtam, hogy nehogy baja essen, hülyeséget csináljon, miközben totálisan hülyére vett.
Hónapokon át a szemembe hazudott. És nem csak a felsoroltakban. Sokkal több dologban.
Mondtam neki, álljon a nő elé, azt mondta nem lehet, mert akkor a nő lesz az áldozat, most pedig a nő kapar érte, mert megbánta a viszonyt, szereti, vissza akarja kapni, viszont ha bevall neki engem, akkor vége mindennek.
Hetek óta lezártam vele,nem is beszélünk, de úgy érzem nem nyugszom meg, amig a nő nem tudja meg a dolgokat. Sokat szenvedtem és úgy érzem ezt a bánásmódot azért nem érdemeltem.
Hiába hibáztam.
Ugy érzem akkor nyugszom majd meg, ha szépen elmondom a nőnek, de azt is érzem hogy sosem voltam ilyen, mi van ha utána bánni fogom.
De úgy érzem megérdemelné ez a férfi. Megérdemelné, tegyem meg, vagy inkább hagyjam?
A nő telefonját figyelte meg, a beszélgetéseit olvasta el. Nyomozott utána.
Ezeket nemrég tudtam meg, amikor volt a rossz érzésem. Ez is a hazugság áradattal derült ki.
"KÜlön is költöztek év elején, a férfi öngyilkos akart lenni, gyógyszerezte magát, ivott rá stb.. én szenvedtem mert segíteni akartam neki, de mindig csak hárított. "
Na ez volt a masodik olyan helyzet, hogy azonnal meg kellett volna szakitanod vele minden kapcsolatot, nem pedig patyolgatni, hiszen egyertelmu, hogy nem teged szeretett, csak egy lyuk voltal. Es megis milyen ember az, aki megcsalja a masikat, aztan sir utana, mikor ot is megcsaljak.
Sosem lovalltam bele magam, sosem akartam vele lenni vagy hogy belém szeressen.
Én úgy mentem ebbe bele, hogy őszinték leszünk, csak szex és beszélgetés.
De persze utólag visszagondolva, ha annak hazudott akivel együtt élt, nekem miért ne hazudna?
Naiv voltam de ugy érzem nem hagyhatom annyiban.
Nem te voltál sajnos valószínűleg sem az első sem az utolsó akit ilyen szinten hülyére vett. Nem voltak érzései irántad ez biztos, szexre vágyott.
Én a helyedben lehet, hogy már nem akarnék ebbe az egészbe energiát fektetni, majd az élet elrendezi az ilyen férget.
Támadni meg nem kell a kérdezőt, sok nő szeret bele rossz emberbe... Aztán tálal százszorta jobbat.
Nem éri meg bosszút állni.
Sürgősen felejtsd el ezt az egész történet.
Tehát aki belemegy egy szexkapcsolatba, az ezt érdemli, hogy hülyére vegyék hónapokon keresztül és akkor ennyi így járt?
Még a végén én leszek a hibás mert az arcomba hazudott.
Teljesen igazad van. Tönkrementem lelkileg, idegileg, érzelmileg megtépázott ez az egész, mert voltak érzéseim.
Jelenleg erős a düh és a csalódottság még mindig, hetek után is és úgy érzem szenvednie kell neki is.
Viszont a nő nem tud a férfi félrelépéséről.. Ezért nem érzem igazságosnak, mert itt most egy áldozat van, a férfi, aki amúgy kurv.ra nem az, csak most lapul mint k@ki a fűben. Ez az ami bántja a szemem de nagyon.
Persze lehet ideig óráig érezném magam jól miután kitaláltam, de nem bírom ezt nézni, hogy elnézi ahogy a nő kapar érte mert megcsalta megalázta, miközben ő is ezt csinálta hónapokig évekig..
Ez a pasi hazudik magának, ezért iszik, gyógyszerezi magát mert képtelen szembe nézni a valósággal, mivel magának hazudik így mindenki másnak.
Szexkapcsolat lehet jó, de te egy olyan emberrel kerültél kapcsolatba aki veszélyes, mert mindenkit bánt, manipulál.
Mikor szólalt meg a belső habg, hogy ezt hagyd abba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!