Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné próbálkozni a kibéküléssel vagy semmi értelme és hagyjam inkább?
alig több mint 1 hónapja vagyunk csak együtt, de előtte már 4-5 hónapja ismertem mielőtt összejöttünk volna. ennyi időt küzdött értem, udvarolgatott mire összejöttünk. minden szép és jó volt már-már meseszép. hétvégén meg történt az első (és egyuttal a második) szex is. ma már egyedül voltunk, és este mikor beszéltünk kijelentette h mióta együtt voltunk neki büdös a pénisze. és h nagyon megijedt mert hiába fürdik nem múlik el és h ilyen még nem volt vele soha. és h neki ez így nem megy. ez a kapcsolat. mondtam neki h nem hinném h bármi bajom lenne de elmegyek dokihoz és kifog derülni. de h oldjuk meg együtt. maximum kapunk gyógyszert amit beszedünk és minden oké lesz. de csak azt hajtogatta h nagyon megijedt és h nem akarja közösen megoldani. de én ezt annyira nem értem. minden tökéletes volt közöttünk. még tegnap délelőtt is mutatott be rokonainak h én vagyok a barátnője, már a következő közös hétvégénket terveztük h mit csináljunk. erre ma csak gy kidobott.
én szeretem tényleg és azt mondja ő is szeret meg most is elmondta h mennyire szép és kedves meg aranyos vagyok, de h neki ez így nem megy mert h nagyon megijedt.
Mit tegyek? Hogy szerezzem vissza?
19/L és ő pedig 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!