Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik az egyik alkalmazottam, Tudja, h rossz a kapcsoltunk a ferjemmel, s hogy megfordult a fejemben, hogy megcsalom. De nem tudom mit tegyek? Szeretnek egy kis flortot! Hagyjam a fenebe, vagy ne Vagyom a kalandra?
Hozd rendbe a kapcsolatod, hogy jó legyen vagy válj el, aztán végigmehet rajtad az egész üzem.
32/f
Igazad van 3as. Mondjuk talan picit jobban tisztelhetned eleted parhat, akivel mar 15 eve egyutt vagytok pl, mint azt, akivel 2 napja jottel ossze egy buliban.
Teljesen igazad van, nem osszehasonlithato...
This is the place of the sarcasmorgia. 😎😍
Kedves a főnökével? Hogy mik vannak?!
Szerintem ne égesd magad nőként, hogy az alkalmazott jelzéseit félreérted. Ez a pozíciódnak szól, nem a női mivoltodnak. Nyal a főnöknek, de nem "úgy".
Persze, ha észre veszi, hogy odavagy érte, azt szívesen kihasználja, mert elnézőbb vagy vele, és nem őt fogod kirúgni elsőre.
#3. Aki ennyi mindenét beleteszi egy házasságba, az miért cseszi szét egy csettintésre ? Ha már ennyi mindent beáldoz valaki egy kapcsolatba, akkor nem az lenne a normális, hogy azon mókoljon, hogy az jól működjön, megelégedésére szolgáljon, még, ha a fene fenét eszik, akkor is ? Ha valaki ilyen könnyen félremenne, de a munka büdös neki, az ugyan ilyen egyszerűen váljon is el a p*cs@ba!
32/f
Beza Hajdu.
Meg van Lehel huto is.
Beza Hajdu.
Meg van Lehet huto is elado
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!