Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelombozó ez egy férfinek? Csak hagyjam hogy történjen meg?
Szex kapcsolat van kialakulóban egy nős férfivel. Nagyon kívánom őt, és ő is engem bevallása szerint, de engem nagyon zavar ez a helyzet, hogy ő nős.
Arra gondoltam, mielőtt találkoznánk, elmondom neki hogy nem szeretném ha később megbánná, és jól gondolja meg biztos ezt akarja-e.
Akarom őt, de nem minden áron, nem akarom, hogy rámenjen a házassága.
Mondjam neki vagy ne? Mit gondoltok? Elsősorban férfiak válaszát várom, főleg akik félrelépnek, hogy ők mit szólnának ehhez a szituhoz?
Nem csináltam ilyet, de szerintem így is becsülendő, hogy figyelembe veszed a másik felét a kapcsolat jellegének dacára. Szerintem semmi gond, ha ezt így mondod.
31/f
Kicsit uncsi az asszony, jó leszel ürítőlyuknak.
Egy darab hús, kb. annyinak néz. De meg is érdemled, többet nem érsz.
"erkölcs csőszökből nem kérek"
Akkor meg mi a problémád?
"de engem nagyon zavar ez a helyzet, hogy ő nős"
Vagy csak a szokásos otthon unatkozó provokáló ratyihoz van szerencsénk?
Kamu kerdes.
Egy no akkor valaszt nos pasit, ha nem akar tobbet.
Es nem szdrelmes.
Luzer, kamu kerdes.
"Azt olvasni, hogy egyes nők házas pasikkal ...."
Nem, inkabb ferfiak mas nokkel dugnak.
„nem szeretném ha később megbánná”
„nem akarom, hogy rámenjen a házassága”
Te próbálsz meg álszent módon erkölcs csőszködni. Valójában pedig nem érdekel sem a feleség, sem a férfi lelkivilága, vagy, hogy milyen hatással lesz ez a házasságukra, az életükre, csak annyi fontos számodra, hogy le tudj feküdni azzal, akit kiszemeltél magadnak. Legalább önmagadnak ne hazudj! Teszel te magasról rá, hogy a saját önös érdekeiden kívül kinek mit okozol a tetteiddel.
Nem tudom, hogy a provokáción kívül mi értelme volt feltenni ezt a kérdést, hiszen a válaszoktól függetlenül úgy is le fogsz feküdni a férfivel. Azért magadat többre becsülhetnéd annál, mint hogy valakinek a fél órás szórakozása legyél, akit csak használ, hogy kielégüljön, mielőtt hazamegy a családjához, feleségéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!