Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelombozó ez egy férfinek? Csak hagyjam hogy történjen meg?
Szex kapcsolat van kialakulóban egy nős férfivel. Nagyon kívánom őt, és ő is engem bevallása szerint, de engem nagyon zavar ez a helyzet, hogy ő nős.
Arra gondoltam, mielőtt találkoznánk, elmondom neki hogy nem szeretném ha később megbánná, és jól gondolja meg biztos ezt akarja-e.
Akarom őt, de nem minden áron, nem akarom, hogy rámenjen a házassága.
Mondjam neki vagy ne? Mit gondoltok? Elsősorban férfiak válaszát várom, főleg akik félrelépnek, hogy ők mit szólnának ehhez a szituhoz?
9es
Te azt sem tudod miről beszélsz, csak ide zúdítottad a dühödet, gondolom téged is csaltak.
A leírtakat támaszd alá, abból amit én írtam. Ha nem érdekelne mi lesz, akkor nem itt kérnék tanácsot, hanem már rég megtettük volna.
Normális válaszokat szerettem volna, leginkább TAPASZTALATOT, ezt a 10esnek köszönöm.
Ha téged csaltak, elvileg tudod milyen érzés. Miért akarod ugyan ezt a feleségének? Vagy ez is ilyen dögöljön meg a szomszéd tehene is szitu?
Én nem tenném, a férfi helyében és a te helyedben sem.
Most mi bajod a 9-essel? Látod, hogy 100 %-ot kapott, tehát sokan egyetértenek vele. Köztük én is.
Te meg csak egy nagyképű p.csa vagy, az látszik a hozzászólásaidból.
Nosza, rajta, menjél aztán keféltesd magad halálra, megérdemlitek egymást.
Most erre mégis miféle értelmes válaazt vársz? Eldöntötted hogy megdugatod magad vele, mi a kérdés?
Ráadásul te fogtál neki a kamu erkölcsi dumának eleve...
Egyébként ennyire jó egy utolsó ürítőlyuknak lenni? :D ráadáaul egy ilyen féregének? csak arra leszel jó, hogy legyen mibe élveznie, kb mint egy zsebkendő... Ennyire tartod magad? Menj el pszichológushoz, lehet hogy azért nincs önbecsülésed, mert téged is megcsaltak. Fun fact: az nem fog ezen segíteni, ha másra is rászabadítod ugyanazt a sz..r érzést.
Azt mondod tanácsot kérsz ... errefel csak azt a választ látod és köszönöd meg, aki alátámasztja az undoritó szándékod(feküdj le vele és ne érdekeljen egyik sem) A többi választ, ami ezzel ellenkező lehurrogod.
Nem tudom minek is töltötted az időd a kérdés kiirásával, azt pláne nem, hogy minek magyarázunk itt neked annyit. Nyilvánvaló, hogy egy erkölcstelen ribi vagy, úgysem érdekel ki mit mond, csak szétteszed majd a lábad. De nyugodtan, másra úgysem vagy való. Csak a feleséget sajnálom, ha amúgy ő meg bizik a férjében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!