Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám elérni hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni hogy ő is aktívabban vegyen részt a beszélgetésekben, hogy kezdeményezzen?

Figyelt kérdés
Beszélgetek egy lánnyal a neten egy ideje, de kezd uncsi lenni hogy mindig én teperek, mindig én nyitom a beszélgetést, én érdeklődöm arról hogy hogy van, mit csinál, milyen a napja stb. Eddig még az összes beszélgetést én indítottam. A másik ami felhúz az a válaszadásai: smiley, "ok", "ja", "nem", "talán", "nemtom", "jól vagyok". Eléggé frusztráló. Hogyan lehetne rávenni hogy normálisabban, nyíltabban kommunikáljon?

2017. júl. 9. 22:47
 1/10 anonim ***** válasza:
25%

Normálisabban? Minek beszélgetsz vele, ha nem tetszik, ahogy kommunikál, hogy smiley-at meg egyéb dolgokat használ?

Ha neked ez a szint megfelel, akkor ne rinyálj, oké?

Esetleg mondhatnád neki is, hogy nyugodtan kezdeményezzen.

Nemcsak nála vannak kommunikációs problémák, hanem nálad is, kérdező!

2017. júl. 9. 22:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Félreértesz. Nem azzal van a bajom hogy smileykat használ, hanem hogy CSAK azt használ sokszor. Kérdezek valamit, vagy várom hogy meséljen valamiről és egy smileyt lök oda. Kiábrándító.
2017. júl. 9. 22:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor ne beszélj vele, ilyen egyszerű. Ebből is sok minden leszűrhető a másikról.
2017. júl. 9. 22:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem érdekled igazán, vagy buta és nem lehet vele beszélgetni.
2017. júl. 9. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy érdekled?
2017. júl. 9. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:
NE ÍRJ NEKI!!!!!!
2017. júl. 9. 23:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez egy átlagos nő, átlagos ismerkedési előfeszítése. Jobb ha megszokod, mert ez bizony így megy, gyakran nem csak online, hanem élőben is.

Megszoksz, vagy megszöksz. Ez egy ilyen szomorú történet. Férfiként el kell viselned ezt ha online akarsz ismerkedni. Neked kell érdekesnek lenned, neked kell kitalálnod mindent, neked kell teperned, a nőnek viszont elég a szépsége, hiszen így is fürtökben lógnak rajta a pasik.

2017. júl. 9. 23:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Léteznek csendesebb emberek is és előfodul, hogy ők is szeretnének maguk mellé társat. Nem a másikat kéne megváltoztzatni, hanem elfogadni őket úgy ahogy vannak.
2017. júl. 10. 02:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez a lány nem vonzódik hozzád, nagyon max elvisel.

Ne azon töprengj, hogy hogyan valtoztasd meg, hanem hagyd abba az olyan után futást, akinek nem kellesz, és keress mást. Ez csak időpocsékolás

2017. júl. 10. 05:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Én sok éven át társkeresőztem, és elmondhatom, hogy eddig szinte minden komolyabb és komolytalanabb párkapcsolatom netes társkeresőkön fogant, így elég alaposan kiismertem az ott próbálkozó nők viselkedést.

Amikor valaki csak egyszavas, semmitmondó válaszokat, üres szmájlikat küldözget, az kb. megfelel egy társaságban annak, amikor félig háttal van feléd, valaki mással beszél, de azért néha udvariasságból a válla fölött felelget neked is, abban bízva, hogy majdcsak megunod és lekopsz.

Legyen benned annyi empátia, mindkettőtök érdekében, hogy ilyenkor inkább értesz a ki nem mondott szavaiból, és diszkréten eltűnsz. Akit nem érdekelsz, abból nem fogsz azzal érdeklődést kierőszakolni, hogy lógsz rajta. Vagy találj ki valami teljesen megdöbbentő dolgot, amitől észrevesz, de rendesen, lepd meg egy váratlan akcióval, szokatlan ajándékkal, cselekedettel, vagy ha ez nem megy, akkor inkább olyanra áldozd az idődet, energiádat, akit érdekelsz annyira, hogy érdemben is beszélget veled, nem csak formalitásból!

2017. júl. 10. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!