Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a lányok? Ezzel mit akarnak elérni?

Figyelt kérdés

Ti is észrevettétek már, hogy a lányok azt csinálják, hogy aki tetszik nekik azzal próbálják elhitetni, hogy nem? Például direkt nem néznek rá max csak sunyiba nehogymár a srác meglássa, hogy nézi őket. Ha egymásra néztek akkor gyorsan elkapják a tekintetüket éppen csak fütyörészni nem kezdenek el, sőt még flegma kis mosolygó fejet is vágnak hozzá. Mondjuk én ezt eddig a fiatal csajokon vettem észre mivel még én is fiatal vagyok (19) csak nem értem ennek a lényegét.

Én már sokszor észrevettem ilyet saját tapasztalatból (pl utólag tudtam meg, hogy mennyire tetszettem XY-nak én meg csak értetlenkedtem hogy dehát rám se hederített??) meg másodkézből is, hogy sok lány ilyen és vagy nagyon szemezős nyitott típus vagy éppen az ellentéte olyan amilyenről írtam, mintha ciki lenne felvállalni vagy nemtudom. Sőt! Gyakran a legjobb csajok csinálják ezt.

Valaki megválaszolná mi ennek az oka?

2017. ápr. 7. 13:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért, amiért a srácok játsszák, hogy egyszer bókolnak, egyszer beszólnak. Azt hiszik, hogy a játszmázás működik hosszútávon
2017. ápr. 7. 13:57
 2/13 anonim ***** válasza:
41%

majd kinövik a gyerekes hülyeségeket idővel :)

24F

2017. ápr. 7. 13:58
 3/13 anonim ***** válasza:
21%
A nők többet játszanak, mint a férfiak.
2017. ápr. 7. 13:58
 4/13 anonim ***** válasza:
30%

Taktikáznak, színészkednek ezerrel.

A kapcsolat elején a pasi kezdeményez tolja bele az energiát a kapcsolatba mindaddig amíg célt nem ér, utána hajlamos elkényelmesedni mondván Ő már tolta a szekeret. A lányok ezt a kezdeti szakaszt szeretik minél tovább elhúzni,mert ebben az időszakban egyértelműen Ők a kapcsolat haszonélvezői, nem kell strapálniuk magukat, gyakorlatilag körberajongják őket.

Ez érettség no meg hozzáállás kérdése.

2017. ápr. 7. 14:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azért csináltam ezt anno, mert biztos voltam benne, hogy a srácnak nem tetszenék, vagy féltem a negatív reakciótól. Nem azért, hogy színészkedjek meg ilyenek.

Amelyik srácnak elmondtam, hogy tetszik, ők vagy visszautasítottak, vagy válaszra se méltattak. Jobbnak láttam így "titokban" tartani a vonzalmat.

2017. ápr. 7. 14:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is mint az utolso..titokban tartottam-amig tesom el nem mondta neki..majd pedig onnantol ràmtett vmi kémprogramot mert imponàlt neki hogy a kis naiva fut utànna..és mégjobban hülyitett majd eltünt stb.
2017. ápr. 7. 14:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Mert gyerekesek.
2017. ápr. 7. 14:42
 8/13 A kérdező kommentje:
Akkor ezt vagy azért csinálják mert tényleg félénkek és félnek a srác reakciójától vagy csak húzzák az agyát és taktikáznak? Mert ezekszerint mindkét eset jellemző
2017. ápr. 7. 14:43
 9/13 anonim válasza:
60%
Mert szeretnénk a fiúk tudtára adni, h bejön nekünk, de azért mégsem mi szeretnénk a fiúknak udvarolni.
2017. ápr. 7. 15:47
 10/13 anonim ***** válasza:

"de azért mégsem mi szeretnénk a fiúknak udvarolni"

Pedig ugyanannyi jogotok van hozzá :)

2017. ápr. 7. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!