Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a lányok? Ezzel mit akarnak elérni?
Ti is észrevettétek már, hogy a lányok azt csinálják, hogy aki tetszik nekik azzal próbálják elhitetni, hogy nem? Például direkt nem néznek rá max csak sunyiba nehogymár a srác meglássa, hogy nézi őket. Ha egymásra néztek akkor gyorsan elkapják a tekintetüket éppen csak fütyörészni nem kezdenek el, sőt még flegma kis mosolygó fejet is vágnak hozzá. Mondjuk én ezt eddig a fiatal csajokon vettem észre mivel még én is fiatal vagyok (19) csak nem értem ennek a lényegét.
Én már sokszor észrevettem ilyet saját tapasztalatból (pl utólag tudtam meg, hogy mennyire tetszettem XY-nak én meg csak értetlenkedtem hogy dehát rám se hederített??) meg másodkézből is, hogy sok lány ilyen és vagy nagyon szemezős nyitott típus vagy éppen az ellentéte olyan amilyenről írtam, mintha ciki lenne felvállalni vagy nemtudom. Sőt! Gyakran a legjobb csajok csinálják ezt.
Valaki megválaszolná mi ennek az oka?
Nem tudom, én sosem csináltam ilyesmit. Ha tetszik egy srác, akkor inkább keresem az "alkalmat", hogy például egymás szemébe nézhessünk, ha ő is tartja a szemkontaktust akkor egy kedves mosoly felé, érted, hogy lássa, hogy szimpatikus. Ha ő is visszamosolyog stb, akkor ezután (szerintem) a férfinak kell odajönnie és megszólítania, mivel látja, hogy szimpatikus nekem, tehát nincs mit veszítenie. Vagyis én így csinálom, eszembe sem jutna flegmázni egy srácnak aki tetszik. Akkor sosem fog bepróbálkozni :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!