Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom elérni a lányt, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elérni a lányt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Randiztam egy lánnyal több mint 1 hete, nagyon jó volt az egész. Sokat nevettünk, nagyon jól éreztem magamat. Rákérdeztem, hogy van-e kedve még találkozni mondta is erre, hogy igen sőt még azt is, hogy ideje is lesz. De nem tudom elérni azóta, nagyon le vagyok törve. Facebookon nem nyitja meg az üzenetemet. Pedig jól sikerült a találkozó.
2016. aug. 3. 19:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Ajjaj, pedig mennyi ilyen van... Welcome to the Club! :) Vagyis: Mégsem akar randizni, mert már egy másik pasival nyomja...
2016. aug. 3. 19:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Még őrlődj egy napot aztán lépj tovább...
2016. aug. 3. 19:54
 3/14 A kérdező kommentje:
Volt már olyan randim ami nem folytatódott(nem is kevés) de azoknál éreztem, hogy folytatásra esély sincs, de itt minden jól alakult(legalábbis azt hittem)
2016. aug. 3. 19:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szokj hozzá, ez korunk mentalitása. A férfiak se jobbak, szóval úgy an block hulladék az emberi faj már.
2016. aug. 3. 20:01
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha nem vagytok ismerősök face-en, akkor az Egyéb mappában landolnak az üzenetek, amit nehéz észrevenni.

Ha ismerősök vagytok, akkor viszont meg tudod nézni, hogy mikor volt fent utoljára.

A telefonszáma nincs meg?

2016. aug. 3. 20:02
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
képzeld el srác, hogy valaki alatt most nyög a szuka. gerinctelen férgek a nők egytől- egyig
2016. aug. 3. 20:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az történt te 75%ban bejöttél neki a vàrólistàn előre tett . Következő pasi 95%ban jött be neki ő nyert. Jobb eset az exével kibékült. Jól sejtem neten ismerted meg a lànyt?
2016. aug. 3. 20:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Veszett ügy.

Valószínűleg már nem is fog jelentkezni, másnak lengeti a kis hajacskáját...

2016. aug. 3. 20:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Uhhh, welcome to the real World. This is the painful reality. :) Egyszerűbb lekopni, mint a festék, mintsem megmondani, ha valami mégsem klappolt. Nem vennék mérget rá, hogy nem más férfi van a dologban. Jellemző a több vas tűzben tartása, aztán amelyik a legforróbb marad a végéig, az nyert.
2016. aug. 3. 20:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Oldd meg egyszerűen: lépj le. Ez ennyi volt!
2016. aug. 3. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!