Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom elérni a lányt, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elérni a lányt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Randiztam egy lánnyal több mint 1 hete, nagyon jó volt az egész. Sokat nevettünk, nagyon jól éreztem magamat. Rákérdeztem, hogy van-e kedve még találkozni mondta is erre, hogy igen sőt még azt is, hogy ideje is lesz. De nem tudom elérni azóta, nagyon le vagyok törve. Facebookon nem nyitja meg az üzenetemet. Pedig jól sikerült a találkozó.
2016. aug. 3. 19:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lesz majd korrektebb lány.
2016. aug. 3. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ó, hány ilyen hazugságon vagyok túl, volt, aki a 2. randi előtt közölte, hogy mégse, szóval sajnos bármi megtörténhet. Az is lehet, hogy csak te érezted sikeresnek a randit, vagy ő nem érezte azt a pluszt irántad, mondjuk ebben az esetben is nyöghetett volna valamit, ha már egyszer tőled elvárta a tisztességet és a bátorságot. A legtöbb ember egyébként párhuzamosan randizik több emberrel is, ebből jön aztán a nagy koppanás az elutasítottak számára, mert még a magát befutónak érzőt is simán lekörözheti egyik napról a másikra egy "még jobb". Mondjuk ilyen esetekben azt nem értem, miért nem lehet legalább virtuálisan "odaállni" a másik ember elé, és közölni vele az igazságot. Hidd el, ha nagyon érdekelted volna, egy hét alatt simán reagálhatott volna bármilyen megkeresésedre. Sajnálom, hogy így jártál, keress inkább mást, egy ilyen "nő" nem érdemli meg azt, hogy bánkódj miatta.
2016. aug. 3. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Két lehetőség van: vagy csak hazudta, hogy akar még találkozni, vagy azóta találkozott egy nálad jobb képű pasival. Mindkét esetben tipikus női reakció.
2016. aug. 3. 20:22
 14/14 Noren1989 ***** válasza:

Igyál egy sört, és xard le.

26/F

2016. aug. 3. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!