Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelombozó ez egy férfinek? Csak hagyjam hogy történjen meg?
Figyelt kérdés
Szex kapcsolat van kialakulóban egy nős férfivel. Nagyon kívánom őt, és ő is engem bevallása szerint, de engem nagyon zavar ez a helyzet, hogy ő nős.
Arra gondoltam, mielőtt találkoznánk, elmondom neki hogy nem szeretném ha később megbánná, és jól gondolja meg biztos ezt akarja-e.
Akarom őt, de nem minden áron, nem akarom, hogy rámenjen a házassága.
Mondjam neki vagy ne? Mit gondoltok? Elsősorban férfiak válaszát várom, főleg akik félrelépnek, hogy ők mit szólnának ehhez a szituhoz?
2018. júl. 4. 23:06
21/22 Bence_ válasza:
Magadra figyelj!
Azt Te tudod eldőnteni, hogy akarod e, vállalod e a következményeit.
Ő is felnőtt ember, ő majd figyel magára.
De egy kapcsolatban lévő embertől mit vársz?
Akkor írd azt, hogy szexkapcsolat, dugó pajti. Azért a nők általában ennél többre vágynak.
22/22 anonim válasza:
Engem is nagyon zavart és ő emiatt dobott. Nem akart az élő lelkiismeretével lefeküdni. Én tényleg tudni akartam, milyen a viszonya a feleségével, mert simán el tudok fogadni olyan élethelyzeteket, ahol pl. gyerekek miatt nem lehet válni, de a házastársak már rég elhidegültek egymástól (én is ilyen házasságban élek). Szóval tudni akartam és meg is tudtam a választ. Az ő házassága nem olyan rossz volt, mint az enyém. És nem, nem voltam annyira szent, hogy én mondjak nemet, sőt, végül igent mondtam, de akkor már nem kellettem. Igenis elment a kedve az egésztől. Ha semennyire nem faggatom, nem érdekel, hogy szereti-e a feleségét, megkaptam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!