Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az mennyire gyanús hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire gyanús hogy a baratnőm lefürdik (mindig) mielőtt találkozna a fiú barátjával?

Figyelt kérdés

2019. okt. 24. 11:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%
Meg kell mondani neked ez nem okes!
2019. okt. 24. 15:38
 22/29 anonim ***** válasza:
20%
Occam borotvája, azaz tuti, hogy dugják a nődet és már ne haragudj meg, de te olyan vak vagy, hogy észre sem veszed.
2019. okt. 24. 19:47
 23/29 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is van 15 éve fiú barátom de nem beszélünk írottan napi szinten telefonon sem felevente egyszer es evente egyszer talalkozunk. Ismeri a családom is örömmel fogadják ahogy az övé is minket! De nem készülődtem soha ha találkoztunk!Külön meg nem is találkozunk mindig családi baráti körben. Nekem ezt jelenti a férfi barát. Jem mozizunk kettesben nem sétálunk kettesben és a többi. Ezek nekem nem férnek bele mint férfi női barátságba.
2019. okt. 24. 23:49
 24/29 anonim ***** válasza:
21%

Na igen 23-as tökéletesen le írtad milyen egy barátság férfi és no között!

Ennél több nem fér bele! És akkor sem kettesben!

Oke ismertem en is ilyen fiús lányokat akivel tényleg csak barátok voltunk ugyan akkor nem csak én hanem az egész osztály barátkozott vele szoval igy nem az volt hogy kettesben elmentünk valahova mikor volt fiu barátja hanem kb 3-5 mentünk el suli után valahova azt ennyi... érdekes módon most hogy végeztünk a sulival mar annyira nem megyunk heti szinten de még havi szinten sem....!

Jo persze az iskola ilyenkor mas mert ott évekig egybe vagytok és a legtöbb is ott egy osztályban toltitek el... de azonkívül ez az egész egy nagy bullshit...

Az ilyen nem is baratnonek való legalább is én ki dobnám a francba

2019. okt. 25. 09:00
 25/29 anonim ***** válasza:

Nézd a dolog jó oldalát!

Valószínű hogy ugyanúgy lefürdik mielőtt visszamegy hozzád

2019. okt. 25. 18:39
 26/29 anonim ***** válasza:
Valoszinu hogy nem szimpla baratsag van ott. Valalmit megkapnak egymastol amit otthon nem.
2019. okt. 26. 14:09
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam hasonló helyzetben. Az én barátnőm szintén sok gondot fordított a találka előtt. Miután kiderült, hogy sorozatosan lefeküdt a fiú barátjával engem okolt, hogy miért nem vettem észre a jeleket és miért engedtem, hogy elcsavarják a fejét. Ez persze nem azt jelenti, hogy a te barátnőd is lefekszik a fiú barátjával de az enyém megtette. Számomra az ilyen már gyanús.
2019. okt. 26. 14:33
 28/29 acelsziv ***** válasza:
És gondolj bele abba, hányszor nyaltál ki alvadt g e c it a nunijából..
2019. okt. 28. 09:59
 29/29 anonim ***** válasza:
Inkább az a gyanús hogy sokat beszélgetnek kettesben taliznak.
2019. okt. 28. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!