Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Igaz ez szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz ez szerintetek?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mondta, hogy ha megcsalásról van szó és a megvádolt fél azzal védekezik, hogy "Higgy, amit akarsz, a lényeg, hogy én tudom az igazságot!" , akkor biztos, hogy történt megcsalás.
2019. okt. 13. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Igen. Tipikus érzelmi manipuláció.
2019. okt. 13. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem, mert ha engem vádolnának megcsalással, és nem tudnám bizonyítani az ellenkezőjét, akkor ugyanezt mondanám. Amúgy nem is értem, hogy képzelik ezt egyesek. Ha meggyanúsítanak, akkor illene bizonyítani valahogy. Én már voltam megvádolni, de nem tudtam mit mondani rá, hiszen nem történt meg.
2019. okt. 13. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:
72%
ez is csak bla bla bla
2019. okt. 13. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!