Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne csaljanak meg?
Figyelt kérdés
Pasik, nektek mi az alap elvaras/mit gondoltok masoknak mi az, ahhoz hogy ne csaljak meg a parjukat. Mindenki azt mondja hogy a megcsalas oka az hogy valamit nem kap meg a baratnotol, na de mik ezek a valamik pasi szemmel?
Egy nalam joval tapasztalatabb, ket evvel idosebb sraccal alakulnak a dolgok de nekem pl az elso csokom is o lenne, o meg lehet nem is tudna en hanyadik. A szex is eleg tavoli dolog nekem, meg legalabb par honap kene szerintem, es csak azert nem akarnam odavetni magam mert maskepp nem kellek neki, de megis erdekel hogy pl ez megcsalo ok-e egy pasinak altalanossagban, illetve mi mas az.
Erezhetoen elso nagyobb kiszemeltem o, eleg tapasztalatlan vagyok es nem akarom nyominak lattatni magam elotte is.
Koszi a valaszokat.
2019. okt. 9. 16:05
11/11 anonim válasza:
Tényleg személyiség függő. Ha a személyiség adott, akkor az őszinteség és a kommunikáció a kulcs. Ha probléma van, akár csak az is, hogy unja a banánt, azt legyen mersze kimondani, megbeszélni, és legyen igénye a változtatásra (amiért neki is tennie kell). Szinte az összes megcsalás azért van, mert vagy nem olyannal van az ember, akivel összeillene, emiatt pedig néha még maguknak is képesek hazudni, vagy azért, mert nem foglalkoznak, vagy nem jól foglalkoznak a felmerülő problémákkal, esetleg le is tagadják azokat, még saját maguk előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!