Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne csaljanak meg?
Pasik, nektek mi az alap elvaras/mit gondoltok masoknak mi az, ahhoz hogy ne csaljak meg a parjukat. Mindenki azt mondja hogy a megcsalas oka az hogy valamit nem kap meg a baratnotol, na de mik ezek a valamik pasi szemmel?
Egy nalam joval tapasztalatabb, ket evvel idosebb sraccal alakulnak a dolgok de nekem pl az elso csokom is o lenne, o meg lehet nem is tudna en hanyadik. A szex is eleg tavoli dolog nekem, meg legalabb par honap kene szerintem, es csak azert nem akarnam odavetni magam mert maskepp nem kellek neki, de megis erdekel hogy pl ez megcsalo ok-e egy pasinak altalanossagban, illetve mi mas az.
Erezhetoen elso nagyobb kiszemeltem o, eleg tapasztalatlan vagyok es nem akarom nyominak lattatni magam elotte is.
Koszi a valaszokat.
igaza van másodiknak.
Az én normálisnak godnolt, nem kalandozó öcsém is azért idővel megcsalta a komoly kapcsolatait, mindnek kb. úgy lett vége. Talán egynek nem a 4ből
On: minden férfi félredug idővel
Off:#3-as kategóriámnál 3-4-el rondább pasim volt, mégis mindenkinél bepróbálkozott. Föleg az exénél gyengült el sokszor. Mikor lebukott volt pofája azt mondani, hogy hallucinálok, mindezt úgy, hogy képek,üzenetek voltak a kezemben. Ennyit az elméletedről.
Szemelyiseg a kulcsszo. Ismerd meg, hogy milyen ember. Akirol tudod, hogy megcsalt mar valakit, azt kukazd. Ne a szavaira figyelj, hanem arra, hogyan fejezi ki az erzeseit iranyodba. Vedd eszre, ha csak azert tesz valamit, mert le akar nyugozni, nem azert, mert ugy gondolja alapbol. Azt is figyeld meg, hogy masokkal szemben hogyan viselkedik. Pont ugyanazt a banasmodot fogod kapni a megszokas utan. De bizalmat epiteni csak oszinteseggel lehet. Ha kreativan hajlitgatja az igazsagot, relativizal, akkor nem erdemes megbizni benne. Fontos az is, hogy mennyire figyel rad. Ha annak ellenere nyomul, hogy te kerded, hogy varjatok meg, akkor szinten kuka. Arra keszulj, hogy sok sracot kell kidobnod, mire meglesz az igazi.
43F
Semmi nem tudsz. Engem olyan nő is megcsalt - ha csak csókkal is - aki már szinte "istenített", mert korábban nem volt mindig orgazmusa, velem meg mindig. Olyan exét pedig nem csalta meg, akivel meg ritkán volt.
Nem nőellenes kommentnek írom. Férfiból is van olyan f..., aki mindent megkap a szexben, de akkor is félrelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!