Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legdurvább megcsalás amiről hallottál?
Ismerőst a férje az esküvőjükön csalta meg a nő jó barátnőjével. Amikor kiderült még a "barátnőnek" állt feljebb és a férjnek.
Off nekem is totál elment az életkedvem ezektől a sztoriktól. A legtöbb embernek nem való a monogámia, ezt eddig is tudtam, inkább azon lehet kiborulni, hogy mennyire alja módon csinálják.
A páromnak azt mondtam hogy elmegyek a barátnőmhöz. Kimentem az ajtón, és átmentem a szomszédba. Szar érzés volt, de egyben jó is.
Együtt maradtunk, eltelt nyolc év, házasok vagyunk. Erre egyik napról a másikra szóltak nekem a szomszédok, hogy látják az uram átcuccolt a szomszédba.
Hát igen...változnak az idők.
Fiatalkoromban borzasztóan hűtlen típus voltam. Volt, hogy 3 hónapos terhesen is megcsaltam még a pasimat. Még beszéltem is a magzatomhoz úton a szeretőm felé, hogy bocs, ez most nem apa lesz, de minden oké. Aztán legközelebb szülés után fél évvel folytattam a hűtlenkedést. A gyerek másfél éves korában le is buktam. De már amúgyis szétmenőben voltunk.
Amúgy 10 évvel később már el sem tudom képzelni, hogy megcsaljam a férjemet. Őt már soha nem is csaltam meg.
Volt főnököm nejét dugták mint a lopott biciklit. Bárki,aki akarta. Nem válogatott,ócska r.banc volt(sztem most is az) Párom is ott dolgozott ahol én,a r.banc néha bejött a férjéhez és a szemem előtt akart flörtölni a párommal. Odasúgtam neki,vagy leállítod magad vagy bele verem a fejed az asztalba. 😁
Na ,amikor a főnök haverjai is végigmentek rajta együtt jártak ezek a haverok a nemibeteg gondozóba is,mert mind elkapta tőle ugyanazt a retket. Ott mesélték a főnök haverjai,hogy szex előtt kérdezték a ribitől"nem tusolsz le? - neeem tegnapelőtt reggel tusoltam" majd szex után"nem mosod ki magad? -neeem,csordogálhat,majd a bugyi felfogja"
Pfejjj.. És sz a bamba volt főnök meg észre sem vette,hogy a nejét az nem viszi csak,aki nem akarja(és főleg,aki tudja,hogy egy kórokozótanya a valaga)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!