Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legdurvább megcsalás amiről hallottál?
Unokatestvéremmel esett meg. A cusinom barátnője jóban volt a családdal, közben voltak összeveszéseik. Egyik ilyen alkalommal a cusin nevelőapja, be ment megvigasztalni a nőt, akit állítólag meg is farkalt közben. Az egész akció közben cusinom is a házban volt, a konyhában beszélgettek.
Miután szétmentek a cusinommal, én is jártam a nő ágyában egyszer.
Nő állandó délutános műszakba dolgozzik, a párja külföldön dolgozik,hétvégén van csak itthon. Több mint 14 éve vannak együtt
A nő férfiak között dolgozik, akik váltott műszakban vannak.
Na mind a két műszakból van neki pasija, akikkel bent a munkahelyen kefélnek.
Az egyikkel több mint egy éve tart ez, a másikkal csak pár hónapja.
És plusz még néha össze szed más férfiakat is.
És az egészben az a vicc, hogy senki nem tud a másikról.
A cégemnél volt egy férjes nő. Azt dugta egy egyik csopi meg a targoncás is a WC-ben. Aztán összejött az egyik gépkezelővel, de közben a csopi továbbra is kezelgette, sőt valamelyik faluban is volt egy kanja , illetve még a a férjhez is visszajárt, akivel persze szakított.
Bekapta a legyet, csak egyenlőre nem tudni ki a gyerek apja! :D
Való igaz:
Osztálytalálkozóm volt. Mi voltunk az egyik teremben, a másikban lakodalom volt. Éjfél előtt egy kollégám megkért, hogy vigyem el autóval az állomásra. Az épület mellett egy mesterséges tó volt. Begyújtottam a motort, felkapcsoltam a lámpákat, amik a tópart rézsüjében (kb. 50 m) rávilágítottak egy fehér ruhás alakra, aki vízszintes testhelyzetben volt. "Közelében" sötét ruhában volt valaki, de nem a vőlegény, mert őt láttuk, amikor a lakodalmasok nyitott ajtaja előtt mentünk el az autóhoz...
Szomszédomban lakik egy pár. Egyszer a pasi átjött szerelni hozzánk és szimplán kibökte, hogy szívesen lefeküdne velem. Ha úgy gondolom, átmehetek hozzájuk is, ne zavartassam magam, ha otthon van a nője, majd a másik szibában csináljuk csendben.
Nos, nem éltem a nagyszerű lehetőséggel.
Amúgy a nője duci, de csinos, jószívű, tanult nő, a pasi meg egy iszákos, láncdohányos, segélyen tengődő szerencsétlen és már nem is olyan fiatal, de mindent megdugna, ami él és mozog. Itt már a környék összes nöjével kikezdett az a szerencsétlen meg megtűri a lakásában ezt a férget. Lakatja, eteti. Undoríto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!