Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi volt a legdurvább megcsalas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább megcsalas, amiről eddig hallottál?

Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 16:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Most az Anikó show-ban láttam😀. Pedig nem szoktam nézni csak kapcsolgattam és kicsit fenn akadtam. Tehát anyuka NST vizsgálaton volt terhesen az utolsó hetekben, apuka össze szedett egy csajt és felvitte az anyósékhoz aki idő közben haza ment és buktak. Jah és a terhes nő mosolyogva megbocsájtott. Köpni nyelni nem tudok a mostani fiatalokon
2019. júl. 25. 16:57
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Sztem az Anikó showban kamu sztorik vannak mint ahogy a Mónika showban.

Egyik ismerősöm nagynénje arra ment haza hogy a férje a szomszéd férfivel az ágyukban dugnak....

2019. júl. 25. 17:21
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
*Mónika showban voltak
2019. júl. 25. 17:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöm 3 éves, együttéléses kapcsolatban arra ment haza, hogy a szerelmét döngetik éppen.

A lány kicsit elszámolta a napokat...

2019. júl. 25. 17:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Esküvőn dugtàk meg a menyasszonyt. Nem kamu ott voltam én nyitottam rájuk véletlenül.
2019. júl. 25. 17:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Pár héttel ezelőtt egy nő jött ide informálódni, mert a pasijának megcsalás-betegsége volt. A csávó szerzett egy haverjától vmi papirt ami igazolja, hogy mikor beüt nála a cucc, a beteg nem tud mást tenni, kénytelen megdugnia más nőket. A kérdező meg simán bekajálta, és áldását adta a megcsalásra, csak óvszert húzzon a palija.
2019. júl. 25. 17:48
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Jézusom ez komoly?! XD linkeld már be, ha még megtalálod :D
2019. júl. 25. 17:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős kivágta a nőjét egy bőrödnyi cuccal, miután kiderült, hogy összejár még az exével. Na de itt jön a szépség: a csaj vidéki, szülők messze, szóval bekéreckedett egy "barátnőjéhez", mert nem volt hol aludnia. Aznap este megdugatta magát a "barátnő" pasijával, amíg az elment valamerre.

Hihetetlen mennyire vastag egyesek arcán a bőr. Félrekefél a pasija mellett, aztán megdugatja magát annak a nőnek a pasijával, aki befogadja, hogy ne az utcán csövezzen... :'D Ez a legdurvább sztori, ami az ismerősi körömben megesett, és tudok róla.

2019. júl. 25. 18:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A lányt a pasija a lány anyukájával csalta meg....

Nem kamu,ismerem őket ...országos botrány lett belőle ,most a pasi egyikkel sincs együtt ,az anya lánya sem beszélnek...

2019. júl. 25. 18:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Azóta törölték azt a bizonyos kérdést, de archivált változatban az első oldal még elérhető:

[link]

Screenshot: [link]

2019. júl. 25. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!