Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább megcsalás amit elkövettetek?
gondolok itt olyanra hogy csók tapogatás orálanálvaginálszex vagy akár csak egy ártalmatlan flört sőt hallottam olyat hogy valakinek gondolat miatt volt bűntudata
szóval gyerünk valljatok be mindent továbbá arra is kíváncsi lennék hogy élveztétek-e illetve mennyire volt bűntudatotok
sajátdolog: csók volt a legdurvább (illetve fogtam itt ott amott a lányt) de hozzá kell tenni hogy másnap szakítottam a barátnőmmel
nekem csak bosszú volt (csók)
nem igazán bántam meg, megérdelte a köcsög :D
xD ez jóó
Ööö házibulin mikor egyik srác mellettem a másik oldalt pedig pasim közbe fogdostam a srác farkát de akkora segg volt a srác h észre se vette xD
Nah meg ugyna ennéla srácnál volt szilveszteri házi buli ő nem volt ott akk 3 sráccal csaltam meg 2 vel csak smár a másikkal hatalmas nagy sex ;)
Igen JÓL ESETT :D
Majd február 14 én szakitottam vele valentin napon :P
16:01 Igaz nem tudom, mit tett azért az exed, hogy így elbántál vele, de te bizony ritka nagy qurva vagy.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!