Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvább megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább megcsalás amit elkövettetek?

Figyelt kérdés

gondolok itt olyanra hogy csók tapogatás orálanálvaginálszex vagy akár csak egy ártalmatlan flört sőt hallottam olyat hogy valakinek gondolat miatt volt bűntudata

szóval gyerünk valljatok be mindent továbbá arra is kíváncsi lennék hogy élveztétek-e illetve mennyire volt bűntudatotok

sajátdolog: csók volt a legdurvább (illetve fogtam itt ott amott a lányt) de hozzá kell tenni hogy másnap szakítottam a barátnőmmel

2010. aug. 4. 15:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
azok a pasik egy érzéketlen @llatok, és félre érted alapjáraton, hogy úgymond kiélted testi ösztöneidet nincs probléma...a probléma, hogy volt barátod és ennek ellenére volt f@rok markolászás(jelenlétében) és szex. Ha pl szingli lettél volna és egy éjszakás kalandjaid lettek volna akkor nem minősítene téged senki kurv@nak, de így a barátodat rendesen semmibe vetted. Ez a probléma. Ez a qurvaság.
2010. aug. 4. 21:01
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Ez az én dolgomettől nem vagyok kurv@ és egyébként is sztem akárháyn nő ösze jönne azzal a sráccal mind megcsalná ... aranyos meg minden csak ne ismerd meg mikor szakitottam vele meg kérdezte MIÉRT SZAKIT VELE MINDEN CSAJ UGY H TE JOBBAT ÉRDEMELSZ ? (valószinüleg azért mer oan töketlen vagy h mind meg csalt)
2010. aug. 5. 15:04
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
qurva..
2010. aug. 30. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!