Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvább megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább megcsalás amit elkövettetek?

Figyelt kérdés

gondolok itt olyanra hogy csók tapogatás orálanálvaginálszex vagy akár csak egy ártalmatlan flört sőt hallottam olyat hogy valakinek gondolat miatt volt bűntudata

szóval gyerünk valljatok be mindent továbbá arra is kíváncsi lennék hogy élveztétek-e illetve mennyire volt bűntudatotok

sajátdolog: csók volt a legdurvább (illetve fogtam itt ott amott a lányt) de hozzá kell tenni hogy másnap szakítottam a barátnőmmel

2010. aug. 4. 15:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%

attól még,hogy fiú ugyanúgy r ibanc..vagy hímringyó nekem mindegy

szerencsétlen anyád ovlt:)

2010. aug. 4. 16:13
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
nyugivan emberek, ba.sszatok, mint a nyulak... az előző farokfogdosós tiniliba meg tényleg ordas nagy ribanc... :)
2010. aug. 4. 16:14
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

3hónapja vagyok együtt a barátommal, és "büszkeségemre" sikerült, a volt barátommal megcsalnom kétszer is. A volt barátommal másfél évet voltunk együtt, és 10hónapja vagyunk külön. Egy párszor volt nálam, de akk nem volt semmi csak beszélgettünk, aztán elcsattant a csók, és kettő éjszakát azóta együtt töltöttünk. Nagyon szégyellem magam, de MÁSSAL nem csalnám meg a barátomat, mert őt is nagyon szeretem, de még vonzz a régi, szégyen-nem szégyen.. :(

Nagyon nagy lelkiismeret furdalásom volt, több napig nem találkoztunk, de azóta elsimultak bennem a dolgok.. és remélhetőleg nem lesz több ilyen, ameddig együtt leszek vele :)

2010. aug. 4. 16:16
 14/23 anonim ***** válasza:
4%
Ez az utolsó ez tökéletesen érthető. Ezért ne legyen lelkiismeret-furdalásod, max. figyelj kicsit jobban máskor... aranyos az aggódásod, én már ennyitől megbocsátottam volna... :)
2010. aug. 4. 16:25
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

utolsó: de édes vagy :)...

sajnos ennyi nem lenne elég szerintem a barátomnak, mert nagyon oda van értem, és nem csalna meg soha- és ezt tudom róla. De ez nem is fog kiderülni, h mit csináltam/tunk.

2010. aug. 4. 16:40
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
már nem volt tanítás, a pasim a 402,-es tanteremben beszélgetett a csoporttársaival, én pedig ezalatt a 403as tanteremben smároltam a legjobb barátjával :)
2010. aug. 4. 16:50
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Én lennék az ordas nagy ribanc xD

Nme avgyok ribanc csak egy kcsit kiéltem magam :D ha ismernél nem ezt mondanád most 6 hónapja egy tökéletes kapcsolatban élek és nem csalnám meg soha :P

2010. aug. 4. 18:01
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

már nem volt tanítás, a pasim a 402,-es tanteremben beszélgetett a csoporttársaival, én pedig ezalatt a 403as tanteremben smároltam a legjobb barátjával :)

A legjobb barátjának a jó qurva anyját, nem barát az ilyen,

remélem kiderült és jól pof@n baszott mindkettőtöket.

Mindenesetre láma volt a exed, velem ilyet biztos nem csinálhattál volna meg, mert mindketten az intenzíven ébredeztettek volna másnap reggel.

2010. aug. 4. 18:26
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

ha ismernél nem ezt mondanád most 6 hónapja egy tökéletes kapcsolatban élek és nem csalnám meg soha :P

Miután farkakat fogdostál, meg félre qurtál, már minek csalnál meg bárkit is..a qurva az qurva marad.

Fogadjunk a mostani barátodnak nem mesélted el előéleted:-))

2010. aug. 4. 18:30
 20/23 anonim ***** válasza:
24%
de képzel el elmeséletem mindent tud rólam ÉS MÉG 1x attól még h kiéltm magam nem vagyok kurv@ de mind1 akk azok a pasik akik ösze visza b@sznak azok mik ?
2010. aug. 4. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!