Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek hogy ne találkozzanak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TBalazs96 kérdése:

Mit tegyek hogy ne találkozzanak?

Figyelt kérdés
Barátnőm rávett hogy próbáljuk ki a hármast egyik haverommal. Ami tök izgató ötletnek tűnt. Csak az elején hamar elsültem és nézhettem hogy kb még fél órán átt döngette barátnőmet. Mire újra kemény lettem már nem engedtek beszállni. Ők mindketten mondták nekem hogy meg akarják ismételni. De én nem akarom ugyan ezt megismételni.

2019. júl. 23. 10:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megismételned, ha nem akarod, de hogy ők találkozzanak, azt nem tudod megakadályozni. A kapcsolatotoknak annyi szerintem.
2019. júl. 23. 10:37
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ők megfogják ismételni akár 2esben is...
2019. júl. 23. 10:38
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez pech. Benne van a pakliban. További jó és szép kapcsolatot!
2019. júl. 23. 10:39
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Jaja, gondolom :-)
2019. júl. 23. 10:41
 5/18 Szergej55 ***** válasza:
95%
Minek mentél bele ilyen hülyeségbe?
2019. júl. 23. 10:42
 6/18 anonim ***** válasza:
23%

Nem ment bele semmibe se. Gondolkozzatok már egy kicsit, ki az a barom, aki a saját nemével egy ágyban akar hemperegni úgy, hogy azt a párja erőlteti?

Ha meg a kérdést feltevőjének ez izgató ötletnek tűnt volna, akkor no para, mert valószínűleg csatak buz1.

2019. júl. 23. 10:47
 7/18 anonim ***** válasza:
25%

Egy átlag férfi ezért nem megy bele ebbe a felállásba,pont ezért.Már ha nem akarja látni,ahogy a nőjét dugják.Ezért szoktak 2 nő,1 férfi.

Nem kell bele menned legközelebb.Semmi nem kötelező.Szerintem is fogják 2esben is csinálni.Gratula.

2019. júl. 23. 10:52
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Mi az hogy "nem engedtek beszállni"? Első hiba: ismeretlent kellett volna bevonni nem a haverod - most ha ő megnyeri magának a nődet, a haverság is ugrott. Második hiba: mindig előre le kell fektetni a szabályokat és vagy egyszerre legyetek a nőben (alul-felül vagy elöl-hátul) - vagy te legyél benne, a harmadik meg nézze - így te mindig részt veszel a szexben. Harmadik hiba: ha már így alakult, meg kellett volna beszélned a csajjal hogy neked ez így nem felelt meg és legközelebb nem - vagy nem így - vagy nem a haverral szeretnéd. Ezeket még mindig megbeszélhetitek és lefektethetitek a szabályokat hogy mit lehet- és mit nem. Vagy keressetek párt és párcserét csináljatok, így kiegyenlítődnek az erőviszonyok és a barátnőd is megtudja milyen látni amikor más nőt kefélsz.

Vagy csak úgy egyezz bele a hármasba, hogy legközelebb nő lesz a harmadik fél.

Vagy egyszerűen mondd meg a csajnak hogy többet nem szeretnél ilyen helyzetbe kerülni és ha veled akar maradni, ezt el kell fogadnia.

Mindegyik verziónál előfordulhat hogy a hátad mögött találkozgatni fog a haveroddal (aki szerint tuti zöld az út, hiszen egyszer már a szemed láttára is megdgta a barátnődet), ez ellen nem tudsz mit tenni.

32/N

2019. júl. 23. 10:53
 9/18 anonim ***** válasza:
93%
Tök reális 😂
2019. júl. 23. 10:57
 10/18 anonim ***** válasza:
91%

Ha van csajod, miért az én exem "kannáira" vagy kíváncsi? :DDDD

Nagyon kamu ez a kérdés.

2019. júl. 23. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!