Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz ha a csaj mondja a pasinak hogy találkozzanak?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 17:16
1/10 anonim válasza:
Nem gáz. A pasik szeretik, ha a nő kezdeményez.
2/10 anonim válasza:
Abszolút nem, sőt, kimondottan szexi. Mint 1-2 filmes jelenetben - a nő a pasit a nyakkendőjénél fogva vonszolja el a randira:)
3/10 anonim válasza:
Nem gáz, de pasikén én szeretem a nőt elhívni randira. Férfi női szerepeket azért tartsuk már meg! Persze vannak helyzetek, amikor szexi.
4/10 anonim válasza:
Durva, hogy mar az is szexi ha 2 ember randit beszel meg :D szamomra egeszen mast jelent ez a szo.
Egyebkent nem gaz, nem 1950-et irunk, hanem 2017-et. Ettol nem cserelodnek fel a ferfi/noi szerepek.
Azt hozza teszem, hogy ha egy lannyal randizni akarok, akkor elhivom. Amennyiben ezt nem teszem meg, ugy 99%-ban nem akarok tole semmit es a felkereset visszautasitom.
5/10 anonim válasza:
#4 pontosan leírta a lényeget, ha egy pasi akar tőled valamit, az után nem kell teperned. Ha neked kell teperni pasi után, akkor valószínűleg nem akar tőled semmit/semmi komolyat. Ergo értelmetlen elhívni, ha érdekled, úgyis elhív ő.
6/10 anonim válasza:
Abszolúte nem értek egyet, igenis, van az úgy, hogy a pasi nem veszi a jeleket, vagy a nő nem volt a topon az első randin, és javítani szeretne, vagy egyéb.
És én is szeretem, ha a nő kezdeményez, de még az ágyban is!
Majd én hagyom magam...
7/10 anonim válasza:
Nem gáz. Megtörténhet ilyen kölcsönös szimpátia esetén is, nem kell egyből arra gondolni, amit #5 írt. Ettől nem feltétlenül cserélődnek a nemi szerepek sem (ha valaki ezzel szeret dobálózni), sőt még az sem biztos, hogy a nő fog irányítani a kapcsolatban.
8/10 anonim válasza:
Többen is leírták, de nem igaz hogy ha egy srác akar tőled valamit, akkor majd megy utánad. Simám lehet hogy kell neki egy kis megerősítés. 2017et írunk. Abszolút nem gáz, ha a lány is tesz néha egykét lépést. Sőt. Én elvárom hogy tegyen. Ha egyenrangú félként kell őt kezelnem egy kapcsolatban, akkor itt is egyenrangú.
9/10 anonim válasza:
nem gáz, de ha elutasít akkor pedig gázzzzz. Sok férfi nem szereti ha a nő kezdeményez, mert a férfiak dolga kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!