Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, bejon egy csaj nagyon szamtalan kozos van bennunk, de o idosebb nalam 22eves en meg 17?! Hogyan csinaljam?
Szerintem meg nem kell hosszú előjáték.
inkább kapd el határozottan csókold meg,miközben belemarkolsz a hajába,majd komótos lassúsággal nyúlj be a bugyijába.
ha meghallod azt a hangot,hogy-ahhh-akkor vadul megfordítod és ellentmondást nem tűrve megkeféled kutyapózban,miközben nem durván de határozottan markolod a haját.
Én 22 éves vagyok, szóval bele tudom képzelni magam abba, mi lenne, ha egy 17 éves gyerek (igen, az vagy) udvarolna.
Minden azon múlik, milyen életszakaszban vagytok, mik a rövidtávú terveitek, ezek mennyire egyeztethetőek össze. Én pl. baromira szeretnék már megállapodni lassan, még ha másoknak ez nagyon korai is. A párom 25 éves, már végzett az egyetemen, dolgozik, én még tanulok de mellette dolgozom, nemsokára összeköltözünk. Egy 17 éves, érettségi előtt álló fiúval ilyen tervekről még egyelőre beszélgetni sem lehet, hiszen valószínűleg ez a fajta elköteleződés egyelőre ijesztő számodra, és mindenképp kivitelezhetetlen. De nem mindenki ugyanolyan, szóval ha a kiszemelted teljesen máshogy gondolkozik, simán lehet nála esélyed :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!