Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek hogy ne találkozzanak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TBalazs96 kérdése:

Mit tegyek hogy ne találkozzanak?

Figyelt kérdés
Barátnőm rávett hogy próbáljuk ki a hármast egyik haverommal. Ami tök izgató ötletnek tűnt. Csak az elején hamar elsültem és nézhettem hogy kb még fél órán átt döngette barátnőmet. Mire újra kemény lettem már nem engedtek beszállni. Ők mindketten mondták nekem hogy meg akarják ismételni. De én nem akarom ugyan ezt megismételni.

2019. júl. 23. 10:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
Dobd ki a barátnődet, úgyis vége lesz. És remélem rájöttél, hogy egy harmadik jelenléte csak kárt okoz egy kétszemélyes párkapcsolatban. Nagyon ritka az a kapcsolat, ahol ez jól sül el.
2019. júl. 23. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez már veszett fejsze nyele. Eddig elég volt a csajodnak egy kis gyorstüzelő, de már rájött, hogy léteznek férfiak is.
2019. júl. 23. 12:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy jó nagy marhaság volt ilyenben belemenni? Szerintem ezzel tönkretettétek a kapcsolatotokat a barátnőddel és a barátoddal a barátságotokat is. Tanulj az esetből és legközelebb ne kövesd el ezt a hibát.
2019. júl. 23. 14:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Bizonybizony mondom néktek, hogy a gruppen veszélyes műfaj. Sok stabilnak látszó kapcsolat ment miatta tönkre. Nem való mindenkinek.
2019. júl. 24. 12:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Egy átlag férfi ezért nem megy bele ebbe a felállásba,pont ezért.Már ha nem akarja látni,ahogy a nőjét dugják.Ezért szoktak 2 nő,1 férfi."

Jaaaa de bezzeg, ha a barátnőnek kell nézni, hogy a pasija egy másik nőt dug.. Az mindegy.

2019. júl. 25. 06:36
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen,így szoktak hozzáâllni, akik hármasra vágyó férfiak.A két nő számukra izgató.
2019. júl. 25. 08:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem az a mindegy, baz', mert a lényeg, hogy aki akarja, az hozza a másikat.

Tehát ha én csajként hármas szexet akarok, akkor nem egy férfit fogok rá beszervezni.

Ha meg férfiként akarok akkor nem +1 nőt fogok rá berántani.

Igen, jól kalkulálod, éppen ezért hármasnál valószínűleg minimum biszexuális az illető, persze kivéve ebben a kamutörténetben, csak ilyenbe meg senki nem ugrik bele, vagyis senki aki épp elmével és legalább 60-as IQ-val rendelkezik.

2019. júl. 25. 09:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Erre mondják, hogy vigyázz, mit kívánsz...
2019. júl. 25. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!