Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legdurvább megcsalás amiről hallottál?
A barátomnak feleség, két gyerek.
Erre egy fiatal lánnyal is össze hozott egy gyereket.
Otthon állt a bál, majd békülés és otthon a párjával is csináltak egy gyereket a békülésre.
A békülésnek úgy megörült a barátom, rohant elmondani a lánynak. A jó hírre, örömükben, a lánnyal is össze hoztak még egy gyereket.
Exem miatt nagyon súlyos beteg voltam (mononucleosis és szövődményei), konkrétan egyik nap a mentő vitt el. Neki valami sulis rendezvénye volt, miközben én lázasan otthon feküdtem. Megcsalt egy osztálytársával, aztán másnap reggel engem okolt az egészért, hogy milyen szarul érezte magát velem. Előző nap még "nagyon" szeretett.
Ez volt majdnem négy éve. Azóta sem épültem fel teljesen lelkileg, nem volt rendes kapcsolatom. Talán már nem is lesz.
A csajt kidobta a pasija, mert kiderült, hogy összejárt még home videókat csinálgatni az exével pénzért, nyilván. Miután sikerült kicsavarni a csaj kezéből a kést, amivel fenyegetőzött, bekunyerálta magát egy barátnője lakására, ahol az ő ágyukon még akkor este összefeküdt a barátnő pasijával. Pár napra rá egy harmadik pasival hempergett. Mai napig rejtély, kié is valójában a gyerek, akit lepasszolt a nagyszülőknek.
Persze, fb folyton tele van a kislány képeivel, hogy mennyire boldogok, közben továbbra se nála van, mert magáról sem képes segítség nélkül gondoskodni. (És mielőtt bárki feltételezné, nem, nem kisebbségi a csaj. Se senki, aki ebben a történetben szerepel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!