Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi volt az eddigi legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi legdurvább megcsalás amiről hallottál?

Figyelt kérdés
2019. szept. 22. 21:17
 131/152 anonim ***** válasza:
75%
Óvodás csoportban két anyuka jóban lett. Apuka meg megdugta azt az anyukát.... Amíg anyuka nyaralt a gyerekekkel. A saját ágyúkban.
2023. jún. 2. 12:12
 132/152 anonim ***** válasza:
100%
Férj katona lett, feleség fél év múlva már a főnökével kefélt, hónapokon át. A férj a második házassági évfordulójukra haza tudott utazni, asszony sehol. A barátnőjénél bujkált, hogy a szeretőjével el tudjon menni bulizni, miközben a férje a kapuban kérdezősködött a barátnőtől, hol lehet a feleség.
2023. jún. 2. 12:34
 133/152 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. A dolog néhány nap múlva bukott ki, amikor a férj ismét hazament és felelősségre vonta az asszonyt, annak munkahelyén. Irgalmatlan botrány lett belőle.
2023. jún. 2. 12:39
 134/152 Barnabas333 ***** válasza:
8%
Nincs megcsalás, az a durva, hogy az emberiség önző. Az ember nem magántulajdon. Ebből a világból meg kihalt, hogy mindenki szeressen mindenkit...
2023. jún. 2. 19:49
 135/152 Maneko ***** válasza:
100%
Évekkel ezelőtt egy házas kolléganő egyszer mesélte, mennyire szeretne gyereket, de a vizsgálatok szerint a férje miatt nem jön össze. De mégis vele maradt, mert szereti. Na, mondom, ez szép... is lenne, ha később ez a kolléganő nem feküdt volna le egy "fia-lehetne" korú sráccal néhányszor, akitől terhes is lett. A házassága megőrzése érdekében elvetette, hisz a férje azonnal tudta volna, hogy nem az övé és teljesen jogosan akadt volna ki. Rengeteg ponton lehetne belerúgni a nőbe a megcsalás és az abortusz miatt, kinek-kinek egyéni meggyőződése szerint, de amikor láttam, mennyire sír a baba miatt - tényleg nagyon szeretett volna egyet -, egyedül arra tudtam gondolni, hogy eleget bűnhődött, csak kár, hogy hűtlenség miatt ment el egy élet. (Nem vagyok se az abortusz ellen, se mellette, de amikor megcsalás miatt vetetik el, arra még nem találtam szavakat. Kiábrándító? Szomorú? Pazarlás?)
2023. jún. 3. 12:14
 136/152 anonim ***** válasza:
25%
135-Na ez durva. Micsoda önző nő. És gerinctelen is. Embernek se nevezném az ilyet.
2023. jún. 3. 13:19
 137/152 anonim ***** válasza:
100%

Két kolléganőm a főszereplő. Barátnők. Az egyiknek a férje karbantartó ugyanott.

A barátnő megkérte az asszonyt, szóljon neki, hogy nála ablakot kéne mosni, megfizeti.

El is ment a férj, ablakokat, ajtókat mosott, aztán szépen össze szűrték a levet.

20 évig voltak szeretők úgy, hogy a feleség semmit sem tudott.

2023. jún. 10. 22:55
 138/152 anonim ***** válasza:
86%
Én az egyik kolléganőmmel feküdtem le mikor szolgálati úton voltunk. Pedig nrm volt az esetem, és előtte semmi olyan nem törtent. Az ital viszont teljesen megváltoztatott mindkettőnket. Megtörtent minden. Egy darabig (1-2 napig) nem bántam, aztán szörnyen gerinctelennek éreztem magam. Aztán megbeszéltük, hogy sajnáljuk, de ne romoljon meg emiatt a barátságunk. Persze megromlott. Mostanra már nem sajnálom. Én szingli voltam, őt pedig a férje folyton lenézte, cdak a gyerek miatt vannak mai napig együtt. Azóta nem itt dolgozik, nem is beszéltem vele évek óta. Viszont látom az FBn azt a kirakatházasságot amit azóta is folytatnak...
2023. jún. 11. 01:28
 139/152 anonim ***** válasza:
Ja és kb. 12 évvel idősebb volt a kolléganőm
2023. jún. 11. 01:29
 140/152 anonim ***** válasza:
100%
Az első válasz lényegében egy Kulcsár Edina féle szitu 😂
2023. jún. 11. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!