Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi volt az eddigi legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi legdurvább megcsalás amiről hallottál?

Figyelt kérdés
2019. szept. 22. 21:17
 101/152 anonim ***** válasza:
86%
Az osztályvezető volt szinte az egyetlen férfi, 10-15 nő dolgozott neki. Otthon várta a neje, aki 28 éve a felesége. 5 éve volt egy szeretője az osztályából, akivel néha együtt voltak, néha nem. Mellette kikezdett egyszerre 3 rendes beosztottal, és egy diákmunkás-gyakornokkal, miközben a szeretője két irodával odébb dolgozott. Az a nő elment, most meg kiderült, hogy szintén a közvetlen beosztottjai közül párhuzamosan 2 nőt dgott, akik egy irodában is dolgoztak, és egy harmadikat meg annyira próbált befűzni, hogy az osztályvezető-helyettes nem merte őket kettesben hagyni és valami ürüggyel mindig ott volt harmadik keréknek. És ezt csak a munkahelye volt, a szeretői mellett fizetősökhöz is járt.
2020. júl. 1. 19:44
 102/152 anonim ***** válasza:
26%
#100 sok vén "dívának" vajon miért van 5 kutyája." Nyaljatok drágáim,nyaljatok!!!"
2020. júl. 9. 19:49
 103/152 anonim ***** válasza:
99%

Kiderült a feleségemnek van egy másod profilja a facen, az anyja leanykori nevén és ismerkedik.

Kamu face profillal felszedtem a feleségem, chaten elmondta a kamunak soha nem volt hűséges senkihez, a férjét is csalja az első talalkozásuk óta folyamatosan..... elváltam

2020. júl. 14. 19:32
 104/152 anonim ***** válasza:
90%

Nekem keresztanyám összejött a fia feleségének az apjával (most nem tudom mi a megnevezése ennek sry). A férje szeme láttára ment a flört kb. Férj fogta magát és elköltözött, el is akart válni, de keresztanyám nem, így maradt ennyiben.

Ezután a fiáék esküvőjén eljátszottak a rendes házaspárt, míg a felesége szülei szintén.

Amúgy mindenki tud róluk, se a fia, se a felesége nem szólnak egy szót sem, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.

Unokabátyám exfelesége piált, drogozott, és rommá csalta unokabátyámat, ő elvált, fizetheti a gyerektartást (bár ő sem egy szent, szóval valahol megérdemelték egymást).

Kínomban röhögök, hogy ilyen rokonaim vannak...

2020. júl. 15. 12:21
 105/152 anonim ***** válasza:
95%
104-re még kiegnek annyi, hogy unokabátyám exfelesége után összejött egy nővel azóta, aki szintén piál masszívan állítólag... A gyerekét pedig utálja a nő.
2020. júl. 15. 12:24
 106/152 anonim ***** válasza:
96%
104es az a koma.
2020. júl. 15. 12:48
 107/152 anonim ***** válasza:
95%
Nem is, a naszuraval
2020. júl. 15. 12:49
 108/152 anonim ***** válasza:
92%
Végigolvastam, sokan mondják, hogy kamuk, hát sajnos nem, saját magam tapasztaltam. Volt munkahelyemen az egyik köztiszteletnek örvendő munkatársam, mindenki minta családapának tartja, 3 gyerek, szép feleség, az íróasztalán ott a képük is... kiderült, hogy rendszeresen dugnak (már kb. fél éve) az egyik kolléganőjével, irodában, kocsiban, mindenhol. Ráadásul arról a nőről tudvalévő, hogy egy ordas kur.rva, már sok kollégának megvolt, mégis belement ez a "mintaférj" is...
2020. júl. 15. 12:53
 109/152 anonim ***** válasza:
98%
Az exem 6 évig dugott előttem egy nála 10 évvel idősebb, 2 gyerekes családanyát. Az első 2 évben még az exemnek is volt barátnője. 6 évig járt napi szinten a családhoz, mint a család barátja, full jóban volt a nő férjével, gyerekeivel, együtt jártak kajálgatni, programozni, oda járt a házukba nap mint nap. Közben anyucit kefélgette. 6 év után a nő megunta, mert az exem elkezdett uralkodni rajta, kezdett túllépni a szeretői pozícióján. Szóval az anyuka lecserélte az exem egy másikra. Én ezután jöttem össze a csávóval. Az exem persze beköpte a családnak a nőt, aki olyan szinten kimagyarázta magát otthon, hogy a nő fia később engem győzködött, hogy de higyjem el h nem volt soha semmi az anyja és a "Pistike" között. Nem tudok róla, hogy engem megcsalt volna, bár csodálkoznék, ha nem tette volna meg, de soha nem derült ki semmi, csak sejtéseim vannak. Amúgy 5 évig voltunk együtt, és egyszer szex után azzal "bókolt" a drágám, hogy annyira jó vagyok az ágyban, hogy ha majd felesége lesz, akkor lehetek a szeretője. :D hát mondom kösszépen, minden nő ezt akarja hallani a szerelmétől. És ezt teljesen komolyan gondolta. Na azóta már hála Istennek semmi közünk egymáshoz, én 2 és fél éve férjnél vagyok, ő most májusban nősült (azt az egyik nőt vette el, akire amúgy gyanakszom, hogy lehetett köztük valami, mikor mi együtt voltunk), szerencsére még nem keresett meg, hogy akkor lehetek a szeretője. :D
2020. júl. 15. 12:55
 110/152 anonim ***** válasza:
91%

104 vagyok, még régen itt olvastam egy választ évekkel ezelőtt, de most eszembe jutott, mert nagyon durva.

Állítólag volt olyan, hogy a srác tudta, a leendő felesége csalja, és sikerült fotókat alkotni a megcsalásról, amin éppen kamatyol a felesége valakivel. A srác összehívta a nagy családot (eljegyzés keretében), aminek keretében minden tagnak körbeadatta a megcsalásról készült képeket, majd természetesen bejelentette, hogy nem lesz házasság. Nem tudom igaz-e de ez nagyon kemény :D

2020. júl. 15. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!