Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legdurvább megcsalás amiről hallottál?
Kiderült a feleségemnek van egy másod profilja a facen, az anyja leanykori nevén és ismerkedik.
Kamu face profillal felszedtem a feleségem, chaten elmondta a kamunak soha nem volt hűséges senkihez, a férjét is csalja az első talalkozásuk óta folyamatosan..... elváltam
Nekem keresztanyám összejött a fia feleségének az apjával (most nem tudom mi a megnevezése ennek sry). A férje szeme láttára ment a flört kb. Férj fogta magát és elköltözött, el is akart válni, de keresztanyám nem, így maradt ennyiben.
Ezután a fiáék esküvőjén eljátszottak a rendes házaspárt, míg a felesége szülei szintén.
Amúgy mindenki tud róluk, se a fia, se a felesége nem szólnak egy szót sem, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
Unokabátyám exfelesége piált, drogozott, és rommá csalta unokabátyámat, ő elvált, fizetheti a gyerektartást (bár ő sem egy szent, szóval valahol megérdemelték egymást).
Kínomban röhögök, hogy ilyen rokonaim vannak...
104 vagyok, még régen itt olvastam egy választ évekkel ezelőtt, de most eszembe jutott, mert nagyon durva.
Állítólag volt olyan, hogy a srác tudta, a leendő felesége csalja, és sikerült fotókat alkotni a megcsalásról, amin éppen kamatyol a felesége valakivel. A srác összehívta a nagy családot (eljegyzés keretében), aminek keretében minden tagnak körbeadatta a megcsalásról készült képeket, majd természetesen bejelentette, hogy nem lesz házasság. Nem tudom igaz-e de ez nagyon kemény :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!