Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti elmondanátok a nőjének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a nőjének?

Figyelt kérdés
Igazából csak bosszúból tenném. Meg fáj ,hogy így bánt velem. Lefeküdtem egy foglalt pasival. De én beleszerettem.Fáj hogy így bánik velem. Gondoltam ,hogy lebuktatom a nője előtt,hogy neki is fájjon valami.
2019. aug. 30. 19:28
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Persze a pasi sose hibás ,mindig csak a 3.fél. legközelebb ha lesz ,felfogom venni videóra a beszélgetést és elküldöm a nőjének
2019. szept. 1. 12:02
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Persze a pasi sose hibás ,mindig csak a 3.fél. legközelebb ha lesz ,felfogom venni videóra a beszélgetést és elküldöm a nőjének"

Ezért nem mondom meg soha, egyetlen szeretőmnek sem az igazi nevem, igazi címem, és tartok külön telefont!

2019. szept. 1. 12:08
 33/42 A kérdező kommentje:
Én 1perc alatt ki tudom deríteni az igazi nevét. Amúgy is tudom.Van nekem ismerősöm bőven ,ahol ő dolgozik,szóval....
2019. szept. 1. 12:19
 34/42 anonim ***** válasza:
32%

39-30 válaszoló vagyok.

Pont egy ilyen bosszúra szomjas szemét nő tálalt ki nekem is, mint a kérdező. Amíg szerető volt és a pasi járt hozzá addig jó volt, most hogy összevesztek úgy akar a pasin bosszút állni, hogy a feleséget és a gyereket fogja bántani.

Na ezért undorító az ilyen bosszúálló szerető. Inkább nézz magadba, hogy miért lettél valakinek a levetett macája.

"Aki korpák közé keveredik, megeszik a disznók".

2019. szept. 1. 17:54
 35/42 anonim ***** válasza:
83%

Pontosan tudom hol hibáztam amikor az exem megcsalt. Vállalom.

De ez nem ok arra, hogy ocsmány módon hazudozzon és egy ilyen útszéli nőcskével, mint te vagy (aki jól ki is használta az exem pénzét) félrek.jon és amikor a ri.banc már nem azt kapta amire vágyott (elhagyjon engem) kitálalt. A vicc az, hogy már az exem a r.banc utódját kereste (el is küldtem neki a bizonyítékokat amiket találtam).

Az ilyenek, mint te akiket csak a bosszú éltet, megérdemlik, hogy így bánjanak velük.

Én pedig lehet, hogy meg lettem csalva, de tükörbe tudok nézni, te meg köpd szembe magad, ha megteszed amire készülsz.

2019. szept. 2. 09:15
 36/42 A kérdező kommentje:
Én is tükörbe tudok nézni hisz ,nem én csaltam meg a párom. Hanem ő. Ő csábított el engem ,ő jött utánam. Hisz ítélkezned könnyü ha nem ismered a teljes történetet.... ő is megérdemelné ,hogy lebukjon..és nem csak velem csinálja ezt,hanem több nővel is... a nője legalább megtudná milyen ember...!!
2019. szept. 2. 10:57
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Te hagytad magad elcsábítani. Mindegyik szerető ezt mondja, "elcsábítottak".

Nem vagyok mai csirke, nálam is próbálkoztak sokszor, de én első és egyetlen szeretek lenni, nem egy eldobható pótkerék. Nem traktállak a történetemmel, de az biztos, hogy kerültem ilyen szituációba többször is, de minden alkalommal tudtam nemet mondani és el tudtam küldeni a fenébe az ilyen pasikat akiknek családjuk van, de bepróbálkoztak nálam, sőt az egyiknek a családját is ismertem. Na őt megfenyegettem, ha továbbra is nyomul és nem hagy békén, felhívom a feleségét. Onnantól kezdve nem próbálkozott tovább.

Csak még kell tanulni német mondani és nem elhinni mindent és hitegetni magad.

Ahogy a házasságok 2 emberen múlnak, úgy a szeretói viszonyokért is 2 ember a felelős. Egy aki hiteget, egy aki hagyja magát hitegetni.

2019. szept. 2. 11:31
 38/42 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszed amit írok az nem az én bajom... csak azt nem tudom megint mit csináljak ,ha látom.
2019. szept. 2. 11:41
 39/42 anonim ***** válasza:
Legyél következetes és szakíts véglegesen vagy ki fog használni. Kicsit sírni fogsz, de majd elmúlik. Keress valakit akinek te lehetsz az első és egyetlen.
2019. szept. 2. 13:10
 40/42 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem mond el, én azt tenném. Nehogy a nő szüljön még gyereket egy ilyen alaknak. Legyen a nő boldog, de mással. A férfi meg rohadjon meg, hogy megcsalta a nőjét, ráadásul a szeretőt, téged is megalázott. Egy ilyen férfi soha nem fogja tisztelni a nőket! Megérdemli, hogy fájjon neki!
2019. szept. 2. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!