Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti elmondanátok a nőjének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a nőjének?

Figyelt kérdés
Igazából csak bosszúból tenném. Meg fáj ,hogy így bánt velem. Lefeküdtem egy foglalt pasival. De én beleszerettem.Fáj hogy így bánik velem. Gondoltam ,hogy lebuktatom a nője előtt,hogy neki is fájjon valami.
2019. aug. 30. 19:28
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
81%
El hát. De valószínű nem fog neked hinni mert az ő párja nem olyan.
2019. aug. 30. 19:32
 2/42 anonim ***** válasza:
14%
Eleve nem tennék ilyet, de ha mégis, befognám a szám, mert nem vagyok gerinctelen.
2019. aug. 30. 19:40
 3/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem mondanám el.Miért,egyébként hogy bánt veled?
2019. aug. 30. 19:51
 4/42 anonim ***** válasza:
82%
Szerinted milyen ember csinál olyat, amitől neki nem lesz jobb de a másiknak árt?
2019. aug. 30. 19:52
 5/42 anonim ***** válasza:
34%
Mert a pasi nem ártott a nőjének, amikor megcsalta? Én mondjuk amint kiderült, hogy foglalt, és rámhajtott tálaltam volna, nem utólag, sértettségből, bosszúból.
2019. aug. 30. 20:02
 6/42 anonim ***** válasza:
38%
A nő neked mit ártott?
2019. aug. 30. 20:05
 7/42 anonim ***** válasza:
35%
Hát ez igazán fantasztikus, valóban a “felnőtt párkapcsolatok”-kategóriába való kérdés... ja nem... húzz a tini kategóriába, ott valszeg komolyan veszik a nevetséges/szánnivaló “bosszúvágyadat”, tán még tippeket is kapsz a hozzád hasonló kiskamaszok szintjén... hajrá kislány, nyomd a hulla felesleges “drámádat”, de itt a “felnőtt párkapcsolatok”- kategóriában valódi problémákat próbálunk megoldani, szal légyszi lépj le... köszi... ;)
2019. aug. 30. 20:10
 8/42 A kérdező kommentje:
4es és ő milyen ember ha másnak fájdalmat okoz?? Most én is megtehetném vele ugyanezt,megérdemelné...a nője meg kit érdekel.
2019. aug. 30. 20:23
 9/42 anonim ***** válasza:
67%
Es utana a pasi rajtad áll bosszút ha majd megteheti és fájdalmat okoz neked.
2019. aug. 30. 20:27
 10/42 anonim ***** válasza:
94%

"a nője meg kit érdekel"

Pont akkora patkány vagy, mint a pasi. Amúgy ha ilyen hozzád hasonló cafkákkal csalja, hidd el, nem nagyon fogja meghatni, hogy te borítod a bilit.

2019. aug. 30. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!