Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti elmondanátok a nőjének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a nőjének?

Figyelt kérdés
Igazából csak bosszúból tenném. Meg fáj ,hogy így bánt velem. Lefeküdtem egy foglalt pasival. De én beleszerettem.Fáj hogy így bánik velem. Gondoltam ,hogy lebuktatom a nője előtt,hogy neki is fájjon valami.
2019. aug. 30. 19:28
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
De a pasinak is szar lesz ,lehet a nője kidobja és rájön hogy kivel is van együtt
2019. aug. 30. 21:49
 22/42 A kérdező kommentje:
Nem is kell már rohadjon meg ahol van
2019. aug. 30. 21:50
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Jól írjak attól nem kapod meg, de bár kiderül a másik no számára is kivel el együtt.
2019. aug. 30. 22:54
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fog sírni a nő után, ha képes volt megcsalni. Pont nem érdekli. Ahogy te sem.
2019. aug. 31. 11:43
 25/42 anonim ***** válasza:
91%
Én elmondanám, hogy megtudja milyen férfival él, viszont ettől függetlenül egy riherongy vagy. Már bocs.
2019. aug. 31. 12:03
 26/42 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Én is szerelmes vagyok a szeretőmbe, sokszor meg is bántott már (mondjuk én érzékeny lelkű vagyok) de soha egyszer nem jutott eszembe, hogy el mondjam a feleségének. És biztos, hogy hit volna nekem mert vannak bizonyítékok is.

Pedig voltam egy párszor nagyon nagyon dühös és meg bántott.

De ez a viselkedés amit te tanúsítadz,kicsinyes, aljas dolog.

Fogadd el, hogy te kerested magadnak ezt a bajt, mivel foglalt pasival kezdtél.

Mondom én nem azt ítélem el hogy szerető voltál, hanem azt amit akarsz tenni.

2019. aug. 31. 13:55
 27/42 anonim ***** válasza:
84%

Ez pontosan az egyik olyan, RENDKÍVÜL RITKA eset, amikor szerintem simán felpofozható egy nő.

Szerető voltál, tudd, hogy hol a helyed!

Nem a pasi volt féreg, te voltál éretlen egy felnőtt kapcsolathoz!

2019. aug. 31. 15:32
 28/42 anonim ***** válasza:
75%

Sajnos velem megtörtént. Egy ilyen szemét nő dühből, bosszúból és valamiféle reménytől fűtve, hogy ha minket szétszed akkor az exemet megkapja, kitálalt. Hát nem őt választotta az exem, dobva lett és meg is alázva, hogy ki kellett költözzön az ingyen lakásból amit az exem biztosított neki a szeretői pozicióért.

Nem kapott meg semmit, sem az exemet, sem a hozzá tartozó vagyont. A férfiak is mérlegelnek, nem fognak megbízható-jó társat, családot, vagyont eldobni valakiért aki csak csalással akart megtartani egy pasit.

Azért lett ex mert akkora volt a fájdalom és a csalódás, hogy ezt át kellett éljem, hogy sirógörcsökkel keltem- feküdtem és így nem lehetett élni tovább. Jobbnak láttam, ha elválok.

Akkora aljasságnak tartom, ha valaki másnak árt csak azért, hogy ő boldog legyen. Én nem azt ítéltem el, hogy szeretője volt az exférjemnek (főleg az exférjem árulása fájt) hanem hogy lehet ilyen aljas valaki, hogy engem belekevert csak azért, hogy a dühét csillapítsa, ráadásul ahogy intézte az egészet az az aljasság tetőfoka volt. Mindezt "segítő szándék" -ba csomagolva. Csak nem tudta kivel kezdett. Tettem róla, hogy megtudja, csak szextárgy volt az exemnek. Bizonyítékokat küldtem én is mennyire "szerette" őt az exem.

(A szerető azt hitte, hogy én, a feleség ilyen olyan önbizalom hiányos nő vagyok és jól elintéz engem, legalábbis ezt próbálta sugallni nekem). Hát tévedett!

Ne gondoljátok, hogy a feleségekkel bármit megtehettek. Ha kitálaltok, készüljetek fel arra amit kaptok.

2019. aug. 31. 16:14
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Javítanék

"Én nem azt ítéltem el, hogy szeretője volt az exférjemnek "

Eleinte nem ítélem el, tényként fogadtam el. De ahogy kezdtem összerakni a képet és ahogy kezdett minden kiderülni akkor már a nöt annyira lenéztem és olyan szinten aljas nőnek tartom most is, mint anno, mert 33 évesen áldozatnak állította be magát. De az ismeretek függvényében és úgy, hogy személyesen ismert és tudta, hogy nem voltunk elválva, így már a nő sem tudta lemosni magáról a sok hazugságot amivel engem próbált manipulálni.

2019. aug. 31. 16:33
 30/42 A kérdező kommentje:
Dehogynem sírni fog a nő után,ha megtudja milyen a pasija is lehet a gyerekét is eltiltja tőle amit meg is érdemelne,mert nekem nem mondta el. Nyílván nem én írnák rá a nőre hanem egy másik névről. Tudja csak meg milyen a pasija
2019. szept. 1. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!