Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a nőjének?
A nője meg kit érdekel??
Szajha
Téged nem érdekeltek egy másik nő érzései, amikor a párjával ágyba bújtál.
Miért méltatlankodsz azon, hogy a pasit meg a te érzéseid nem érdeklik?
Annyit már tudtál róla már akkor, hogy gerinctelen, amikor lefeküdtél vele.
Amúgy azt sem írtad le, hogy hogy bánt veled, amiért neheztelsz.
Vagy azért haragszol rá, mert beleszerettél, és nem kölcsönös?
Nem kéne inkább önvizsgálatot tartanod, hogy miért lettél szexuális partnere egy kapcsolatban élő embernek?
"ő milyen ember ha másnak fájdalmat okoz??" Ő, nem tudom de biztos jó lehet, ha erre vágysz te is.
"megérdemelné..." Miért is, azt hittem azért mentél bele, mert élvezted, nem?
"a nője meg kit érdekel." Ő az egyetlen, aki ártatlan ebben a történetben.
Nem értem mit vársz, tudtad hogy barátnője van, nem ígért ilyesmit hogy elhagyja érted és ezeknek a tudatában döntöttél úgy hogy belemész, nem? Pontosan ugyan azt kaptad, mint amire "szerződtél" ergó a felháborodásod nem jogos. Mi változott útközben?
Ja, azt vétette ellened, hogy ő nem szeretett beléd? Uh, remélem nekem is ez a legnagyobb bűnőm, amit valaha végettem, hogy nem viszonoztam valaki érzéseit. De ha szerinted ez ilyen elfogadhatatlan hiba remélem sose csináltál ilyet te se :D
"Persze 15 minden az én hibám mi? Ő csöppet sem hibás!!"
Hol olvastál olyat tőlem, hogy ő "egy cseppet sem hibás"?
(Biztos azért írtam, hogy tudtad, hogy gerinctelen, mert szerintem cseppet sem hibás abban, hogy félrekefél. Tök logikus, ugye?)
És még mindig ott tartunk, hogy nem írtad le, hogy hogyan bánt veled, mi az a nagy sérelem, ami miatt bosszúra szomjazol, túl azon, hogy te beleszerettél.
Annak meg mennyi gyakorlati haszna van szerinted, hogy azt boncolgassuk, hogy ki mennyire hibás?
Te a saját döntéseidet tudod meghozni ezután is, a másikéban nincsen mozgástered.
Lehet filózni azon, hogy XY miért viselkedik így velem, miért tette ezt velem stb.
De neked csak akkor lesz jobb az életed, ha ilyenkor hajlandó vagy a saját felelősségeddel szembenézni, és levonni a tanulságokat a jövőre nézve.
Többszörösen hibás a gondolatmeneted, illetve ellentmondásos. Hogy miért van ez, azt most inkább nem írom le, nem akarok kötekedni.
Tehát:
Te lefeküdtél egy foglalt pasival. Azaz nem tisztelted látatlanban a párját.
Beleszerettél, de egy mondattal később már bosszúról írsz és arról, h fájdalmat akarsz neki okozni.
Ha lebuktatod, akkor sem lesz a tiéd.
Kihasznált, te naiv vagy és...nem gondolkodtál, ennyi volt. Ha attól jobb neked, próbáld bemártani és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!