Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » En vagyok a fonoke, tulzas volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En vagyok a fonoke, tulzas volt?

Figyelt kérdés

Van egy kolleganom, hazas es eszmeletlenul bejon. Fogalmam sincs, hogy ez kolcsonos vagy sem, neha ugy erzem, hogy o is akar engem de neha ram sem nez egesz nap.

Penteken berontott az irodamba konnyek kozott, es kozolte, hogy o most nincs jol es faj a hasa es mondta, hogy hazamegy. Olyan gyorsan tortent, hogy fel sem fogtam, nem kerdezte, hogy elmehet e (elengedtem volna egyebkent is) csak szimplan elviharzott.

Utana csak arra tudtam gondolni, hogy mi tortent, hogy vagy, es legszivesebben utana mentem volna de nyilvan a fonokekent ezt nem tehetem meg.

Azt hittem megorulok, igyhat meg aznap par oraval kesobb rairtam, hogy minden rendben van e?

Kerdes: ezt felreertheti? Az, hogy sem-t kuldtem nagyon nyilvanvalo volt meg belefer?

Egyebkent en 31 o 37

2019. aug. 26. 09:48
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

20-as Ez a ceges “ferj/feleseg “ dolog azert van (szerintem) mert ossze vagy zarva egy emberrel napi 8 oraban, idovel megismered, megtetszik, beleszeretsz. Nyilvan nincs mindig igy de ennek nyilvan valami ilyesmi a lelektana. Velem ilyen meg nem fordult elo, mert mindig profi vagyok es a munkahelyemre azert jarok be hogy dolgozzak es nem azert hogy nozzek.

Iszonyat hulyen fog hangzani de ebbe a nobe mindenki beleszeret vagy igy, vagy ugy. Tehat igy kepzeld el hogy gyonyoru, elegans, bomba test de reggelente siman nekimegy a kukanak mert sms-ezik. A belepokodjat otthon felejti ezert multkor bemaszott a biztonsagi korlat alatt amit persze nekem jelentettek es kiseloadast kellett neki tartanom, hogy ez mekkora szabalysertes (mikozben belul fetrengtem a rohogestol, de ezt fonokkent nem mutathatom ki). A humoran behalsz, mindig jokedvu, egy ket labon jaro intellektualis lexikon de siman azt hiszi, hogy a pingvinek repulnek.

Mindenben es mindenkiben a jot latja amitol kiver a viz mert legszivesebben megvedenem a vilag osszes csalodasatol, de nyilvan nem lehet. Szoval egy eleg komplex karakter, a multkor korlevelben kert csokit mert leesett a cukra es mire egy kollega elokotort egy Kindert a taskajabol a no a srac nyakaba ugrott mintha a srac az eletet mentette volna meg, es masnap vett a csavonak 4 fele csokit (nincs koztuk semmi).

Hulyen hangzik de konkretan hulyet kapok ha nincs mellettem, egesz nap es gondolok es olyan vagyok mint egy tizeneves. Figyelem az irodambol hova es mikor maszkal, es mindenfele barom dolgokat kepzelek el vele. Nem hagynam ott a felesegem, nem errol van szo...csak akarom ot es nem egy ejszakara hanem hosszu evekre baratnomkent, szeretokent. Kicsit olyan a no mint a drog.

A felesegem szuper de o ANYA tehat gondoskodik rolam es az elozo hazassagbol szuletett gyerekeirol tehat igy nem igazan tudok mellette ferfi lenni, mert vegtelenul onallo. Ezzel szemben a no egy total vedelmezesre szorulo valaki, akirol gondoskodni kell-ezt hozza ki belolem.

Nem tudom, hogy mit erzek nem tudom hogy ezt hivjak e szerelemnek csak egyszeruen szeretnek vele lenni-barhogy. Probalom kitalalni hogy egyaltalan van e eselyem de nem ertem a noket. O mindenkivel baratsagos, tehat nehez kiszurni hogy velem csak baratsagos vagy esetleg bejovok neki. A tobbi nonel ebbol nem csinaltam ugyet, levarrtam oket es ennyi. Itt meg ha ramnez ket mondatot nem tudok kinyogni, elcsuklik a hangom es hulyesegeket beszelek.

Kiveve akkor ha valami baja van es bejon az irodamba akkor mindig professzionalis vagyok vele. Meg ezek a dolgai hogy van valami baja (kollega, menstrual, a ferje beteg akarmi) kopog kozlom hogy nem erek ra csak fel ora mulva, szimplan mintha meg se hallana es rakezd a mondandojara. Tehat igy leszarja, hogy mondjuk meetingre keszulok, vagy prezentaciom lesz vagy barmi, a nevelt gyerekeim ilyenek.

Nem tudok ra haragudni, ilyenkor mindig hatat forditok es elmosolyodok es remelem nem latja. Mindegy, gondolom a legtobb ferfitarsam atmegy ezen csak mindenki mashogy.

2019. aug. 31. 22:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Figyelj barátom, ismerős a szitu. Bár visszamehetnek 6 évet az idoben. Egy hasonlo lany csavarta el az en fejemet is. Az alkalmazottam volt, egy ev utan leptem es elkezdodott a viszony. Akis cukisag egy fel ev alatt harpiava notte ki magat, a sajat cegemnel is mintha o lett volna a fonokom. Mikor véget akartam vetni a dolofnak, boritott a felesegemnel aki elhagyott. A lany 2 misiert ment el a cégtől kozos felmondassal.
2019. szept. 6. 03:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!