Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En vagyok a fonoke, tulzas volt?
Van egy kolleganom, hazas es eszmeletlenul bejon. Fogalmam sincs, hogy ez kolcsonos vagy sem, neha ugy erzem, hogy o is akar engem de neha ram sem nez egesz nap.
Penteken berontott az irodamba konnyek kozott, es kozolte, hogy o most nincs jol es faj a hasa es mondta, hogy hazamegy. Olyan gyorsan tortent, hogy fel sem fogtam, nem kerdezte, hogy elmehet e (elengedtem volna egyebkent is) csak szimplan elviharzott.
Utana csak arra tudtam gondolni, hogy mi tortent, hogy vagy, es legszivesebben utana mentem volna de nyilvan a fonokekent ezt nem tehetem meg.
Azt hittem megorulok, igyhat meg aznap par oraval kesobb rairtam, hogy minden rendben van e?
Kerdes: ezt felreertheti? Az, hogy sem-t kuldtem nagyon nyilvanvalo volt meg belefer?
Egyebkent en 31 o 37
De miért megcsalás kategoria???
Te nös vagy?
Meg akarod vele csalni a feleseged?
Igazából tekintve, hogy elviharzott csak, még a motivációdba is belefér, hogy megérdeklődd, hogy mégis mi a hányás, hiszen a főnöke vagy, tudnod kell mi van az alkalmazottjaiddal, bejön-e holnap, meddig kell helyettesíteni stb.
33/f
Ez a nő egy hülye, és teljesen alkalmatlan a felnőtt életre.
Mi az, hogy fáj a hasa?! Pedagógus vagyok, ha fáj a hasam, otthagyok 30 gyereket, mert ennyit nem tudok megoldani?! Nem tud bevenni egy fájdalomcsillapítót (vagy kettőt)?
Mondjuk az engem is érdekelne, miért a "megcsalás" kategóriában van a kérdés, és hogy a főnökeként miért nem tudod a munkahelyedet megkülönböztetni a magánéletedtől...
Szerintem gyereket vár.
Egyetlen épkézláb ok, hogy valaki emiatt sírva hazaszaladjon.
A másik a vakbélgyulladás, de azért nem hiszem, hogy sírna.
Én is terhességre gyanakszom, ahogy előttem is írják. Gondolom nem tervezett volt, vagy bármi ilyesmi.
Egy ilyen sms szerintem még csak arra utal a számára, hogy érdeklődsz az egészsége felől. Nyílván neked az is kérdés, tud-e majd jönni, kell-e helyettesíteni. Tehát a kérdéssel semmi gond.
A vonzodás más tészta. Ha komoly jeleggel is tekintenél rá, akkor gondolom te is elkerülnéd, hogy csak haszonszerzés lehetőségével kezdjen veled bármibe.
De itt jön az, hogy ő se érezze azt, hogy te pedig a hatalmaddal élsz vissza.
Nehéz kérdés. De most várd meg mi ez a rosszullét, mert nekem is gyanús a várandósság. Akkor főleg maradj ki bármiből.
Koszonom mindenkinek, igen nos vagyok a no pedig szinten hazas. Igazsagszerint nem keszultem fel arra, hogy nekem barki barmikor megtetszik a beosztottjaim kozul leven alapvetoen tartom a harom lepes tavolsagot es erre nagyon figyeltem (mult ido).
De ez a no kikeszit, azon kivul hogy szep, okos, vicces nagyon random es olyan mint egy kislany nem kulsoleg hanem belsoleg. Egyebkent az sms-re valaszolt, kozolte hogy hazudott es a hasanak semmi baja hanem valami konfliktusa volt ami miatt hazament mert lelkileg nem erezte jol magat. Ranezek es egyszeruen kiesik ter es ido, es egesz nap o jar a fejemben. Nem szex, sokkal inkabb csokolozasbes ilyen banalis tini baromsagok. Ha nincs velem akkor hianyzik. O ez a tipikus szepseg aki smink nelkul is szep, es nem goldigger.
Nem szorul ra hogy dolgozzon, a ferje a tobbszoroset keresi mint en de mivel utal otthon ulni igy inkabb melozik. Mivel tudom, hogy nala valasztas a munka es nem kenyszer igy valahol felek attol, hogy egyszercsak beallit hogy o felmond. A ferje kicsit idosebb nala, gyerekuk nincs es a tag Bentley-vel jar. Ennyit tudok a maganeleterol.
Az en hazassagom jo, a felesegem ugyan 43 de sok fiatalabb not kenterbe ver, de o egy erett, kiforott no- a NO a munkahelyemrol pedig belul egy kislany aki kihozza belolem a gondoskodasi osztont a naivitasaval, meg az egesz lenyevel. Nem Tudom mit kene tennem, probaltam lezarni, de egyszeruen megorulok nelkule. Vele akarok lenni, meg akarom hoditani, es egyszeruen nekem ez a no kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!