Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » En vagyok a fonoke, tulzas volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En vagyok a fonoke, tulzas volt?

Figyelt kérdés

Van egy kolleganom, hazas es eszmeletlenul bejon. Fogalmam sincs, hogy ez kolcsonos vagy sem, neha ugy erzem, hogy o is akar engem de neha ram sem nez egesz nap.

Penteken berontott az irodamba konnyek kozott, es kozolte, hogy o most nincs jol es faj a hasa es mondta, hogy hazamegy. Olyan gyorsan tortent, hogy fel sem fogtam, nem kerdezte, hogy elmehet e (elengedtem volna egyebkent is) csak szimplan elviharzott.

Utana csak arra tudtam gondolni, hogy mi tortent, hogy vagy, es legszivesebben utana mentem volna de nyilvan a fonokekent ezt nem tehetem meg.

Azt hittem megorulok, igyhat meg aznap par oraval kesobb rairtam, hogy minden rendben van e?

Kerdes: ezt felreertheti? Az, hogy sem-t kuldtem nagyon nyilvanvalo volt meg belefer?

Egyebkent en 31 o 37

2019. aug. 26. 09:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%

"Ranezek es egyszeruen kiesik ter es ido, es egesz nap o jar a fejemben. Nem szex, sokkal inkabb csokolozasbes ilyen banalis tini baromsagok."

Most akkor mi van?! Csaljátok egymással a házastársaitokat, vagy csak álmodozol?

Egyébként biztos, hogy 31 éves vagy?

És biztos, hogy férfi?

Csak mert amit ide írogatsz, az olyan, mint egy kamaszlány álmodozása a férfi főnökéről...

2019. aug. 26. 17:17
 12/22 A kérdező kommentje:

Abszolut ferfi vagyok es nem csaljuk egymast, de ezt az egeszet igy tudtam a legjobban megfogalmazni.

Az esetek tobbsegeben max dugasra gondolok mas nokkel, ez az elso olyan eset ami mas.

2019. aug. 26. 17:38
 13/22 anonim ***** válasza:
Fujj visszavonulót. Egy hülye ábránd nem hiszem hogy többet ér a becsületednél.
2019. aug. 26. 17:50
 14/22 anonim ***** válasza:
58%

31 vagy ,a feleseged 43???

Szegeny,de gondolhatta amugy,hogy egy joval fiatalabb pasinak egyszer majd keves lesz....

2019. aug. 26. 17:58
 15/22 anonim ***** válasza:
70%

Kamuci vagy.

Persze, egy hisztis , infantilis , foglalt nő kell neked, 31 évesen, mikor van egy érett , fitt feleséged.

Mindjárt itt a suli, hálajóégnek.

2019. aug. 26. 18:02
 16/22 anonim ***** válasza:
41%
Kamuzol. 31 éves főnök, 43 éves asszonnyal, és 37 éves ábránddal. Aha....
2019. aug. 26. 18:06
 17/22 A kérdező kommentje:

Ebben fogalmam sincs mi a kamu, sosem jottek be a korombelibvagy fiatalabb nok. Volt egypar csalodasom veluk kapcsolatban szoval a sajat korosztalyomat meghagyom masnak.

A felesegem nem “keves” szamomra, csak ez a no iszonyuan vonz minden szinten.

2019. aug. 26. 22:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Hiába vonz de ha esetleg udvarolsz neki vagy teszel olyan utalást hogy több is lehetne mint munka kapcsolat akkor többé ne tedd
2019. aug. 27. 21:11
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha ilyet csinálnék, az én főnököm még fel is hívna, hogy jól vagyok-e, otthon maradok-e holnap.

Mindketten nők vagyunk, van 20 év különbség, szóval eszembe se jutna beleképzelni valamit :)

Szóval nem értem, mi a probléma.

2019. aug. 28. 08:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha valami rendkívüli okból hazamegyek és ezt a főnökömnek jelzem, általában ő is szokott érdeklődni a hogylétem felől, ebben szerintem semmi meglepő nincs. Normális vezetőt általában érdekli mivan a beosztottjaival.

Egyébként fura, de sok fiatal kortársamnak elmeséltem már a "céges házastárs" szindrómámat. Nem tudom van-e ennek külön neve, de sokan reagálnak meglepve, hogy náluk is hasonló a helyzet. Szinte kivétel nélkül mindenki talált egy olyan ellenkező nemű személyt a munkahelyén (függetlenül attól, hogy ő maga férfi-e vagy nő), akivel megmagyarázhatatlanul vonzódnak egymáshoz, megvan a szikra, jobban kötődnek egymáshoz, mint másokhoz. Félszavakból is értik egymást, együtt járnak ebédelni, fontos a számukra a másik véleménye, stb. Nekem is van "céges férjem", de sosem gondoltam ezt ennél tovább annak ellenére, hogy egy rendkívül normális, értelmes férfiről van szó, akit minden értelemben becsülök, tisztelek és azt hiszem kimondhatom, hogy szeretek. Mindenben egymás támaszai vagyunk a munkánk során, vele őszintén megoszthatok mindent, de ez ennyi és semmi több. Itt a kimondatlanul meghúzott határ, amit SOHA nem lépünk át és szerintem ez így működhet, máshogy nem.

2019. aug. 31. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!