Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » HELP MEEEE. Nem bírom tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP MEEEE. Nem bírom tovább?

Figyelt kérdés

Három hónapja vagyunk házasok és most tudtam meg, hogy a 3 együtt töltött év alatt folyamatosan nőkkel kavart, amibe minden benne van, kivéve a szex. Kibeszélt engem nekik, meztelen képeket kért tőlük, maszturbálásól beszélt velük, találkozott velük a hátam mögött, eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne ha én nem lennék.

Nagyon kivagyok, nem szeretnék támadó kommenteket, így is be vagyok már rúgva, segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2019. aug. 25. 21:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaj basszus mekkora szemétláda "emberek" vannak:( Azonnal válás!!!! Találsz jobbat:)
2019. aug. 25. 22:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Válás.
2019. aug. 25. 22:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
biztos hogy volt szex is nyugi. ja kivéve szex, ne legyél naiv.
2019. aug. 25. 23:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"minden benne van, kivéve a szex"

Ne legyél már ennyire naív, szerinted azért találkozgatott más nőkkel folyamatosan, hogy a maszturbálásról beszélgessenek :D

Gondolom miért ezek a nők bepróbálkoztak nála a pasid, mindeig lerázta őket azzal az indokkal, hogy bocsi de van párom :D

Kérd számon, ha ő azt mondja ez nem megcsalás, csináld te is ezt más pasikkal, hidd el neki majd szúrni fogja a szemét, mert neki már ez nem férne bele a kapcsolatba :D

2019. aug. 25. 23:47
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Dobd ki! Amugy te szeretted volna nagyon a házasságot?
2019. aug. 26. 00:16
 16/18 anonim ***** válasza:
14%
Na de hülye vagy!Mikor esett ez le?
2019. aug. 26. 01:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudtad meg? Ha teljesen biztos vagy benne, akkor egyértelműen válás. Nem is kell beszélned vele, rögtön kezdd el intézni az ügyet hirtelen felindulásból. Ha be vannak adva a papírok, már sínen van az ügy. Ráérsz elmondani neki utána. Ne hagyd magad lebeszélni. "Megvaltozok!" Nem fog. "Adj még időt!" Ha az időt húzod, csak rosszabb lesz. "Beszéljük meg!" Nincs mit megbeszélni.
2019. aug. 26. 07:51
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kezd már uncsi lenni ....

Maradj vele bmeg ha ennyi eszed nincs hogy mit csinálj....

2019. aug. 26. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!