Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP MEEEE. Nem bírom tovább?
Három hónapja vagyunk házasok és most tudtam meg, hogy a 3 együtt töltött év alatt folyamatosan nőkkel kavart, amibe minden benne van, kivéve a szex. Kibeszélt engem nekik, meztelen képeket kért tőlük, maszturbálásól beszélt velük, találkozott velük a hátam mögött, eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne ha én nem lennék.
Nagyon kivagyok, nem szeretnék támadó kommenteket, így is be vagyok már rúgva, segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"minden benne van, kivéve a szex"
Ne legyél már ennyire naív, szerinted azért találkozgatott más nőkkel folyamatosan, hogy a maszturbálásról beszélgessenek :D
Gondolom miért ezek a nők bepróbálkoztak nála a pasid, mindeig lerázta őket azzal az indokkal, hogy bocsi de van párom :D
Kérd számon, ha ő azt mondja ez nem megcsalás, csináld te is ezt más pasikkal, hidd el neki majd szúrni fogja a szemét, mert neki már ez nem férne bele a kapcsolatba :D
Kezd már uncsi lenni ....
Maradj vele bmeg ha ennyi eszed nincs hogy mit csinálj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!