Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt találtam a kocsiban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt találtam a kocsiban, megcsalt?

Figyelt kérdés
Találtam a kocsinkban egy műszempillát, férfiak kedvéért, nem egy egész műszempillát amit egy alkalomra használnak a nők, hanem a szálasat, amit egyenként ragasztanak fel és hetekig tart. Nekem is van, de amit találtam az hosszabb mint az enyém. Annyi, hogy mielőtt megtaláltam pár nappal pont vittünk az egyik barátnőmet kocsival valahová, szóval akár lehet az övé is, és mikor mondtam neki azt válaszolta, hogy szerinte biztos az övé mert pont abban a szakaszban van már, hogy eléggé hullik. Én is úgy gondolom hogy az övéből hullhatott ki de mégis ott van bennem az a "mi van ha" nem. Pont akkor hullik ki neki amikor egy 10 percet a kocsinkban ül? Idegesítő mert olyan "sorsszerűnek" tűnik, hogy pont megtalálom egy ilyen kis dolgot. Csajok ti mit gondoljatok egy ilyen helyzetben? Ha nem is a barátnőmé, akkor egy műszempilla bekerülhet csak úgy a kocsiba mint mondjuk egy idegen hajszál? Végülis nap mint nap emberek között járkálunk meg minden, én is találok magamon néha idegen hajszálakat mert akárhol rámtapadhat, de egy műszempilla kicsit nehezebb elképzelni, igaz nem sok a különbség de mégis. Foglalkoztak egyáltalán vele?
2019. aug. 21. 18:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Simán lehet akkor hullott ki a lány szempillája. Nekem úgy hullik a hajam a párom már elvitte kocsit mosni majd utána kívülről volt rátapadva szóval nehéz megszabadulni tőlük.

De mert ott egy szempilla még nem biztos, hogy pucer is volt benn egy nő.

2019. aug. 23. 15:09
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Te mikroszkópot hordasz szemüveg helyett, vagy hogy szúrtad ki?

Gyere el hozzánk kérlek, elveszett egy pici csavar a kertben, és már kerestük egy páran de sehol sincs :)

Cserébe kapsz bográcsos ebédet

2019. aug. 23. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!