Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt találtam a kocsiban, megcsalt?
Álljon itt is a hozzá ér a segge valamihez féle borzasztó kényelmes hipotézis és tegyük fel, hogy leült a bankban, miközben várt a sorára egy olyan szére, ahol előtte 2 nappal egy műszempillás nő ült és kihullott a műszempillájából egy szál, amit bevitt a kocsiba a seggén, te pedig megtaláltad.
Ezer meg egy féleképpen kerülhetett oda kérdező. Ennyiből megcsalást kikombinálni, nagyon sok lépés előre :)
33/f
Nekem ez az egész műszempillásdi detektíveskedésed azt hozza le, hogy túlontúl kombinálsz.
Innen megmondom neked hogy nem csalt meg.
Ha más jelek is lennének, az gyanús, de ennyiből?
Bocs hogy így gondolom, de túlagyalod a dolgot.
Nekem az a fura, hogy egyáltalán megtaláltál egy műszempillát. Meddig kellett keresni, hogy találj valamit?
Addig fogsz féltékenykedni, hogy azért csal meg, hogy igazad legyen, és ne ok nélkül gyanúsítgasd.
U de megszivtam en hasonloval
Pàrom talàlt ugyanis egy rozsaszin nöi esernyöt a kocsiban csupa parfümillattal. Röhögve mondta is hogy mik vannak mik kerülnek a kocsijaba?
En meg szep lassan napok alatt verszemet kaptam. A parfüm utan nyomoztam agyaltam mikor voltak esös idök. Felmarcinfoltam magam.
Màr rég eltelt par ev is, aztan szakitottunk is.
Es akkor àllt össze a kep mikor màr hire hamva nem volt a kapcsolatomnak sem.
Hogy amikor elöször költöztem abba a varosba tetovan alltam az allomason elkezdett esni es csak olyan gagyi rozsaszin esernyö volt csak kaphato "elerhetö àron" es ahogy kezdtem felfedezni a varost megleptem magam parfümmel is. Minden es mindenki szokatlan volt es uj. Akkoriban kezdtem az exszemmel összemelegedni csak. Es kb attol a hettöl kezdve süllyedt el a kovsiban amire kb fèl ev-év mulva bukkant ra az exem (talan az üles alatt lehetett)
De a legjobb sztory baratnöm: kiverte a hisztit orditva egy szöke hajszal miatt. Mert elfelejtette hogy barnarol szöke lett a haja (még szokatlan volt neki)a baratja vitte a tükörhöz oda hogy na ugyan kié lehet az a hajszal :D
szoval csak ovatosan :)
Utolsó, barátnőnek tényleg kellett a szőke, ha fejben is ennyire "szőke".
Kérdező pedig vegyen vissza a kombinálásból, mert kivágja a fát maga alatt.
16. Ez kb tipikus olyan amikor az ember pl a napszemüvegét keresi hova tette, ami kiderül hogy a fején van.
Nem kell ilyenert egyböl minösitgetni barkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!