Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt találtam a kocsiban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt találtam a kocsiban, megcsalt?

Figyelt kérdés
Találtam a kocsinkban egy műszempillát, férfiak kedvéért, nem egy egész műszempillát amit egy alkalomra használnak a nők, hanem a szálasat, amit egyenként ragasztanak fel és hetekig tart. Nekem is van, de amit találtam az hosszabb mint az enyém. Annyi, hogy mielőtt megtaláltam pár nappal pont vittünk az egyik barátnőmet kocsival valahová, szóval akár lehet az övé is, és mikor mondtam neki azt válaszolta, hogy szerinte biztos az övé mert pont abban a szakaszban van már, hogy eléggé hullik. Én is úgy gondolom hogy az övéből hullhatott ki de mégis ott van bennem az a "mi van ha" nem. Pont akkor hullik ki neki amikor egy 10 percet a kocsinkban ül? Idegesítő mert olyan "sorsszerűnek" tűnik, hogy pont megtalálom egy ilyen kis dolgot. Csajok ti mit gondoljatok egy ilyen helyzetben? Ha nem is a barátnőmé, akkor egy műszempilla bekerülhet csak úgy a kocsiba mint mondjuk egy idegen hajszál? Végülis nap mint nap emberek között járkálunk meg minden, én is találok magamon néha idegen hajszálakat mert akárhol rámtapadhat, de egy műszempilla kicsit nehezebb elképzelni, igaz nem sok a különbség de mégis. Foglalkoztak egyáltalán vele?
2019. aug. 21. 18:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Még ha volt is idegen nő a kocsiban, a kocsikázás meg a dugás között van egy óriási szakadék. Egyikből nem következik a másik.
2019. aug. 21. 18:09
 2/22 anonim válasza:
96%
Hát figyelj,tudom,hogy milyen ha az ember féltékeny,de ne parázd túl. Ha nem bízol a párodban az már régen rossz. Gondolj bele ezekbe,hogy egyértelmű okot adott arra,hogy megcsal? Mert ha nem akkor bíznod kéne benne.
2019. aug. 21. 18:10
 3/22 anonim ***** válasza:
38%
Haza vitte a koleganőjét most mit vagy ennyire irigy?
2019. aug. 21. 18:15
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Mit tett szerencsétlen, hogy ennyire nem bízol benne és ilyen apró, semmitmondó dologra egyből elkezdesz kombinálni? Ez aztán a paranoia a javából..
2019. aug. 21. 18:18
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd is mondta, hogy lehet az övé.

Más gyanús jel? Idő, amivel nem tud elszámolni? Nőtt vagy csökkent a libidója? Változott a viselkedése veled szemben?

2019. aug. 21. 18:18
 6/22 A kérdező kommentje:

Ja azt elfelejtettem írni, hogy nem arra gondolok hogy a kocsiban volt valami.

PIC kocsink van és nem nagyon tartja rendben, ott biztos nem csináltná senkivel. Én arra gondoltam, hogy mondjuk a nőnél szedte össze és a kocsiban esett le róla. Vagy ez még elképzelhetetlenebb?

2019. aug. 21. 18:20
 7/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagy semmi kérdező. Sajnálom szerencsétlen párod, hogy egy ilyen buta bizalmatlan hisztérikával él együtt. De tudod mit vondd kérdőre, hátha kinyílik a szeme.
2019. aug. 21. 18:23
 8/22 A kérdező kommentje:
Egy minimálisan változott a viselkedése, de az pár hét óta van, amikor el bizonytalan hoztam, hogy vele akarok e maradni mert veszekedtünk valamin. Ezt csak ilyen teperős kedvességnek gondolom, mert nem az a túljátszott kedvesség, csak annyi hogy egy kicsit többet becézget.
2019. aug. 21. 18:24
 9/22 anonim ***** válasza:
94%
Hogy megnyugodj: a baratnodet huzogatja a kocsiban, na.
2019. aug. 21. 18:26
 10/22 A kérdező kommentje:
Én csak normális válaszokat szerettem volna. Nem hiszem el, hogy senki másnak nem futna át az agyán legalább egyszer. Csak furcsa, hogy pont egy műszempillát fújt be a szél az ablakon mondjuk.
2019. aug. 21. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!