Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a pasim egy"? Hogy derítsem ki?
4 éves kapcsolat, nem tudom, mit tegyek. :)
Az egész 1 éve kezdődött. Vagy csak akkor kezdtem észre venni. :D
A pasim nyáron bejelentette, hogy egy hétre meghívta magához a haverja. Ismertem a srácot. Ám amikor visszajött, se nekem, se a családjának nem tudta megmondani, pontosan hol voltak. Itt már kezdett fura lenni a dolog.
Utána kezdődött, hogy napi 3-4-5x elment 15 percekre telefonálni, de ki az egész házból, akárkivel beszélt. Volt, hogy a fürdő mellett ültem és néztem a tv-t, és beküldött a szobába, mert ő telefonálna. Utána elmentünk egy hétre nyaralni, ahol végig elvonult telefonálni sokat, és már a sógora közölte, hogy szerinte lány van a dologban.
Utána volt, hogy a tesója felhívott engem, hogy én ülök-e a kocsiban a pasim mellett. Mikor mondtam, hogy nem, akkor elköszönt a telefonból. Volt olyan, hogy női zoknit találtam nála, illetve egy levelet egy csajtól, hogy milyen jó volt az első csók meg minden, de elméletileg ez már régi levél, a zokni meg egy haverjáé akinél ott aludt. Aztán jött az, hogy elmentek a szülei nyaralni, és egy rózsaszín fogkefét találtam náluk pluszban. :) Illetve közölte, hogy ha szőke hajszálat találok a kocsiban, ne lepődjek meg, az az enyém. :) Tele van a hajammal a kocsi. Többször nem aludt otthon.
És akkor jött a mélyvíz. Volt egy sejtésem, ki lehet ez a csaj, ezért rákérdeztem a pasimnál, hogy játszunk nyílt lapokkal. Ha van valakije, igenis mondja meg, ne raboljuk egymás idejét, mire szakított velem, hogy én hogy vádaskodhatok, hogy képzelhetem ezt. Fogtam, összecuccoltam és elmentem tőle, mire utánam jött autóval, hogy ő szerelmes belém, de ha bizalmatlankodom, úgy nem működik, és teli torokból üvöltött a kocsiban velem. "Kibékültünk", erre a csaj letiltott engem a facebookon, úgy, hogy nem is voltunk ismerősök. :)
Aztán, kb. 3 hónapja, a pasimat egy mérhetetlen rosszkedv fogta el, nem árulta el, mi a baja, akárhogy kérdeztem, teljesen maga alá került, majd onnantól kezdve nem járt el otthonról, minden percét velem akarta tölteni, illetve a csaj feloldott a tiltásból, és más sráccal tett ki közös képet.
Azóta a pasim a tenyerén hordoz, és mai napig nem vallja be, hogy lett volna vaalkije, sőt, mindig elmondja nekem mennyire elítéli a megcsalást. Én idióta gondoltam magamban, hogy adok egy esélyt, de nem működik.
Így, hogy nem vallja be, pedig magamban lezárni sem tudom. SOkszor már úgy érzem, hogy ez az egész felemészt, minden nap sírok, nem tudok aludni. Ha nem lenne ez, és elismerné, letudnám zárni. De így, hogy nem vallja be, nem. Lehet tényleg minden csak egybeesés? Nagyon kivagyok.
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. Ha oltotok, az sem baj, lehet pont az térít észhez.
Sajnálom a helyzeted :(.
Figyelj igazából egy ilyen sráctól hiába várod, hogy egyenes gerinccel eléd álljon és elmondja az igazat, egyszerűen képtelen rá.
Az én exem is megcsalt és hiába találtam hosszú, szőke hajszálakat az ágyában vagy szexuális tartalmú üzeneteket a telefonjában, engem hibáztatott mindenért mondván bizalmatlan vagyok és nem hiszek neki. „Nem lenne probléma ha elhinnéd azt, amit mondok”
Próbáltam hinni neki, de tudod közben ott volt az a sok ellentmondás, ami belülről marcangolt.
Én is úgy éreztem, hogy csak akkor tudom lezárni magamban ha korrektül elmondja nekem az igazat. Úgy éreztem jogom van tudni, de őt ezt picit sem érdekelte és a végletekig engem hibáztatott.
Szóval a saját tapasztalataimból mondom: lépj ki ebből a kapcsolatból. Azok alapján, amit leírsz biztosra mondható, hogy megcsalt. Ne hagyd, hogy tovább csinálja ezt veled, mert csak még jobban lehúz és kiszipolyoz. Ne várd, hogy majd eléd állva bevallja a megcsalást, mert nem fogja. Hidd el le tudod magadban zárni enélkül is, csak ki kell lépni ebből.
Mi a kérdés?
Ennél egyértelműbb nem is lehetne, a másik lánnyal volt kapcsolata.
A kérdés, h ezt te elfogadod és továbblépsz, vagy megvárod, amíg esetleg jön még egy kör, vagy azzal a csajjal, vagy mással.
*vagyis - akart lenni.
Mivel a bizalom eltűnik ilyenkor, így a saját lelkedet sanyargatod, aztán talán rendbejön. Ha meg nem, akkor jönnek a bajok.
EN mindig azt mondom, hogy nem eleg artatlannak lenni, annak is kell latszani. Ha megomlik a bizalom, azt ku.rvanehez visszapakolaszni, ha volt valami, ha nem. Szerintem egyertelmu abbol, amit leirtal, hogy mi tortent. Es nem, a vegsokig tagadni fog, mert maga elott is letagadja, hogy barmi olyat tett volna. Sajat magat akarja becsapni, mert meg onmagaval sem bir szembenezni, hogy mit tett. Ha kimondana, akkor osszeomlana, mint egy kartyavar. Abban bizik, hogy hiszel neki, ha szakitasz, akkor talan bevallja, de lehet ahhoz sem lesz gerince. Dobd ki, a canossat jarja a masik csajhoz.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!