Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a céges bulin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a céges bulin?

Figyelt kérdés
Nem.rég volt céges bulin a párom. Én is elmentem egy barátnőmmel bulizni, de én hajnal fél 1re már hazaértem, felhívtam páromat hogy na vele miújság. Be volt már kicsit rúgva, azt mondta 1körül hazaér ő is. Nem tudtam megvárni mert én közben bealudtam különben hívtam volna 1 után hogy merre. Hajnal 4kor arra ébredtem hogy mászik be az ágyba de akkor már nagyon be volt rúgva. Másnap megkérdeztem hogy mit csinált még. Azt mondta hogy annyi rémlik neki hogy már 2 körül itt voltak a kollégájával a házunk közelében mert arra még emlékszik elváltak, de mit csinált utána még hajnal 4ig? Gyanús nekem hogy valaki nem tudja hol volt kb 2 óráig. Olyat tudok hogy persze berúgva maradnak ki pillanatok meg igen olyan is van hogy több, de ha ahhoz észnél volt hogy valahogy hazavergődjön akkor hogy maradt ki az utolsó két óra? Nem mondom hogy biztosan megcsalás dologról van szó de eszembe jutott mert aggasztó nekem ez valamiért. Mondjuk ha megtette volna akkor lehet hogy másnap nem azt mondja hogy nem tudja mi történt abban a két órában hanem valami biztosabb "alibit" csinálni magának pl simán addig volt a kollégáival. Hacsak nem.öntudatlanul csalt meg de ilyenről még nem hallottam. Van hogy valaki annyira részeg hogy egy teljes megcsalásra nem emlékszik? De ha meg ennyire részeg is akkor meg nem tudom elképzelni hogy bármire is képes legyen szex téren. Ja és inkább csak pisi foltokat találtam az alsónadrágján de azt sokat, semmi odaszáradt ondómaradvány nem volt. Olyanokra gondolok még hogy elaludt az utcán és mikor józanodott egy kicsit haza tudott jönni vagy esetleg titokban volt ott valami drog ami így kiütötte (mondjuk annak sem örülnék jobban).
2019. aug. 9. 10:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%

Önbizalom hiány az, ha egyből arra gondolsz hogy megcsalt.

Úgy mellesleg egy pasi még rendesen kefélni sem tud ha olyan baromi részeg..

2019. aug. 9. 10:09
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Kiegészítve, mi okod van nem megbízni benne?
2019. aug. 9. 10:10
 3/18 anonim ***** válasza:
95%

Azt inkább hagyjuk, hogy mit tud egy részeg pasi 2 órán keresztül csinálni.:D

Nekem volt olyan, hogy olyan részeg voltam, hogy elfelejtettem, hogy van lift és gyalog indultam fel a 8.-ra :D

2019. aug. 9. 10:16
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon kevesen tudnak nagyon berúgva szexelni... Ha menni alig bír... Én volt,hogy órákig egy helyben ültem...
2019. aug. 9. 10:20
 5/18 anonim ***** válasza:
93%

"Azt mondta hogy annyi rémlik neki hogy már 2 körül itt voltak a kollégájával a házunk közelében mert arra még emlékszik elváltak, de mit csinált utána még hajnal 4ig?"

Ha annyira részeg volt, akkor az időérzéke sem lehet megbízható. Valószínűleg nem voltak ott 2 körül, csak ő azt hitte, hogy még fiatal az idő. Gondolom azt is tőled tudja, hogy hány órakor mászott be az ágyba, nem nézte meg lefekvés előtt, hogy na akkor mikorra is értem haza?!

Mi okod van megcsalást feltételezni? Miért nem bízol benne? Olyan, mintha szándékosan rá akarnád fogni, hogy biztos megcsalt, hiszen már az alsónadrágját is végigböngészted. Szerintem ez már kicsit beteges.

2019. aug. 9. 10:20
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

B@$zki, Te beteg vagy!!!!!!!!!! Lecsekkoltad a gatyáját ondó meg pisifoltra? Remélem UV lámpát használtál. Mi ez, more CSI Hungary???????????

Full részeg volt ami már elegendő ahhoz, hogy elveszítse az időérzékét. Mi a toszért várod el, hogy ilyen állapotban pontosan 1 körül - ahogy ígérte - hazaér. Ez egy módosult tudatállapot, abban is van némi csoda, hogy egyátalán haza talál ilyenkor az ember.

Ha pedig megcsalt volna ..... hát meg is érdemelnéd. Komlyan mondom, még egy ilyen flepnis nőt, mint Te ....

2019. aug. 9. 10:32
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

"Azt inkább hagyjuk, hogy mit tud egy részeg pasi 2 órán keresztül csinálni.:D" - a kérdés szempontjából relevánsabb a "mit nem" - meg egyébként is, valami érthetetlen okból kifolyólag a hölgyek nagy része nem begy bele olyan szexbe, ahol sanszos, hogy közben befigyelhet a Vuk... ha érted...

"Ja és inkább csak pisi foltokat találtam az alsónadrágján de azt sokat, semmi odaszáradt ondómaradvány nem volt." - na, ha ilyen helyzetben ezt adná elő a párom, hogy az alsógatyámat vizslatná, kapna karácsonyra játék-laborkészletet:)))

(nem tudom, amikor az én párom - aki nő - kissé elázva került elő céges buliról, eszembe se jutott a bugyiját nézegetni... pedig egy nő ugye tök részegen is képes...)

2019. aug. 9. 10:34
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem. Ha megcsal nem így viselkednek.

Ha lenyom egy csajt, végez 10perc alatt.

Ha két órára eltűnik, ilyen állapotba...

Akkor nem két órára tunne el.

2019. aug. 9. 11:00
 9/18 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként ha akar meg akar csalni úgyis megfog.

Ha nem akkor nem.

2019. aug. 9. 11:01
 10/18 anonim ***** válasza:
93%
Egyszer matt részegen kivonultam a wc-re pisilni. Háromnegyed óráig tartott, mert a csempe mintázatát tanulmányoztam elgondolkodva.
2019. aug. 9. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!