Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a céges bulin?
Önbizalom hiány az, ha egyből arra gondolsz hogy megcsalt.
Úgy mellesleg egy pasi még rendesen kefélni sem tud ha olyan baromi részeg..
Azt inkább hagyjuk, hogy mit tud egy részeg pasi 2 órán keresztül csinálni.:D
Nekem volt olyan, hogy olyan részeg voltam, hogy elfelejtettem, hogy van lift és gyalog indultam fel a 8.-ra :D
"Azt mondta hogy annyi rémlik neki hogy már 2 körül itt voltak a kollégájával a házunk közelében mert arra még emlékszik elváltak, de mit csinált utána még hajnal 4ig?"
Ha annyira részeg volt, akkor az időérzéke sem lehet megbízható. Valószínűleg nem voltak ott 2 körül, csak ő azt hitte, hogy még fiatal az idő. Gondolom azt is tőled tudja, hogy hány órakor mászott be az ágyba, nem nézte meg lefekvés előtt, hogy na akkor mikorra is értem haza?!
Mi okod van megcsalást feltételezni? Miért nem bízol benne? Olyan, mintha szándékosan rá akarnád fogni, hogy biztos megcsalt, hiszen már az alsónadrágját is végigböngészted. Szerintem ez már kicsit beteges.
B@$zki, Te beteg vagy!!!!!!!!!! Lecsekkoltad a gatyáját ondó meg pisifoltra? Remélem UV lámpát használtál. Mi ez, more CSI Hungary???????????
Full részeg volt ami már elegendő ahhoz, hogy elveszítse az időérzékét. Mi a toszért várod el, hogy ilyen állapotban pontosan 1 körül - ahogy ígérte - hazaér. Ez egy módosult tudatállapot, abban is van némi csoda, hogy egyátalán haza talál ilyenkor az ember.
Ha pedig megcsalt volna ..... hát meg is érdemelnéd. Komlyan mondom, még egy ilyen flepnis nőt, mint Te ....
"Azt inkább hagyjuk, hogy mit tud egy részeg pasi 2 órán keresztül csinálni.:D" - a kérdés szempontjából relevánsabb a "mit nem" - meg egyébként is, valami érthetetlen okból kifolyólag a hölgyek nagy része nem begy bele olyan szexbe, ahol sanszos, hogy közben befigyelhet a Vuk... ha érted...
"Ja és inkább csak pisi foltokat találtam az alsónadrágján de azt sokat, semmi odaszáradt ondómaradvány nem volt." - na, ha ilyen helyzetben ezt adná elő a párom, hogy az alsógatyámat vizslatná, kapna karácsonyra játék-laborkészletet:)))
(nem tudom, amikor az én párom - aki nő - kissé elázva került elő céges buliról, eszembe se jutott a bugyiját nézegetni... pedig egy nő ugye tök részegen is képes...)
Nem. Ha megcsal nem így viselkednek.
Ha lenyom egy csajt, végez 10perc alatt.
Ha két órára eltűnik, ilyen állapotba...
Akkor nem két órára tunne el.
Egyébként ha akar meg akar csalni úgyis megfog.
Ha nem akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!