Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a céges bulin?
Figyelt kérdés
Nem.rég volt céges bulin a párom. Én is elmentem egy barátnőmmel bulizni, de én hajnal fél 1re már hazaértem, felhívtam páromat hogy na vele miújság. Be volt már kicsit rúgva, azt mondta 1körül hazaér ő is. Nem tudtam megvárni mert én közben bealudtam különben hívtam volna 1 után hogy merre. Hajnal 4kor arra ébredtem hogy mászik be az ágyba de akkor már nagyon be volt rúgva. Másnap megkérdeztem hogy mit csinált még. Azt mondta hogy annyi rémlik neki hogy már 2 körül itt voltak a kollégájával a házunk közelében mert arra még emlékszik elváltak, de mit csinált utána még hajnal 4ig? Gyanús nekem hogy valaki nem tudja hol volt kb 2 óráig. Olyat tudok hogy persze berúgva maradnak ki pillanatok meg igen olyan is van hogy több, de ha ahhoz észnél volt hogy valahogy hazavergődjön akkor hogy maradt ki az utolsó két óra? Nem mondom hogy biztosan megcsalás dologról van szó de eszembe jutott mert aggasztó nekem ez valamiért. Mondjuk ha megtette volna akkor lehet hogy másnap nem azt mondja hogy nem tudja mi történt abban a két órában hanem valami biztosabb "alibit" csinálni magának pl simán addig volt a kollégáival. Hacsak nem.öntudatlanul csalt meg de ilyenről még nem hallottam. Van hogy valaki annyira részeg hogy egy teljes megcsalásra nem emlékszik? De ha meg ennyire részeg is akkor meg nem tudom elképzelni hogy bármire is képes legyen szex téren. Ja és inkább csak pisi foltokat találtam az alsónadrágján de azt sokat, semmi odaszáradt ondómaradvány nem volt. Olyanokra gondolok még hogy elaludt az utcán és mikor józanodott egy kicsit haza tudott jönni vagy esetleg titokban volt ott valami drog ami így kiütötte (mondjuk annak sem örülnék jobban).
" Gyanús nekem hogy valaki nem tudja hol volt kb 2 óráig"
Én volt, hogy 3 óráig ültem egy fa alatt, és bámultam a madarakat (másnap, világosban derült ki, hogy csak 2 zacskó akadt fel a fa ágaira, azok nyűgöztek le ennyire...), nekem 5-10 percnek tűnt, én se tudtam volna akkor elszámolni 2 órával.
:DDD
Aki ennyire be van nyomva, az nem alkalmas szexre egyszerűen. :D
Egyébként meg beteg vagy.....
2019. aug. 9. 11:11
12/18 anonim válasza:
Simán megesik hogy kiesik neki 2 óra. Velem is volt hasonló:D Olyan is hogy elmentünk bulizni barátokkal majd összefutottam egy másik barátommal és utána beszélgettünk, megjegyeztem hogy ja összefutottunk 5 percre. Erre rámnéz a csaj és megszólal hogy vágod 2 órán keresztül folyamat együtt voltunk:D
És simán hazamentem.
2019. aug. 9. 12:00
13/18 anonim válasza:
Rohadt jó a madaras és a csempetanulmányozós sztori is, már csak ezért megérte a kérdést megnyitni :D :D :D
2019. aug. 9. 13:30
14/18 anonim válasza:
Múltkor elmentem a legjobb barátnőmmel kocsmázni. 8 fele indultunk, éjfélre otthon voltunk, mert barátnőm sokkal többet ivott, mint amennyit kéne. Mivel előtte este megkérdeztem van-e kézkrémje, így ez volt a fejében, és fél 12 fele elkezdett ordibálni, hogy hol a táskája, mert abban van a testápoló, és szükségem van rá mert száraz a bőröm. Végül hazavittem. Másnap nem akarta elhinni, hogy éjfélre már az ágyában feküdt, mert állítása szerint megnézte az óráját és hajnali 3-kor még nagyban bulizott :D :D Szóval részeg ember időérzéke egyáltalán nem megbízható. De ez, hogy átnézed az alsónadrágját, nagyon abszurd, beteges, és undorító is.
2019. aug. 9. 20:40
15/18 anonim válasza:
Veled komoly gondok vannak, inkább amiatt aggódj, hogy ezzel a viselkedéssel elmarod magadtól a barátod.
2019. aug. 9. 20:48
16/18 anonim válasza:
Nekem a bátyám csinált ilyeneket, pl. hajnalban részegen haza akart jönni de rossz buszra szállt és véletlen elment Miskolcra Debrecenből, mert út közben elaludt.
De mikor jó buszra száll is elalszik és van hogy órákat kering a városban a buszon:D ha egy sofőr nem zavarja le.
Volt hogy órákig próbálta kinyitni a kaput a kulcsa helyett egy ceruzával. Hamar eltelik az idő abban az elmeállapotban:D
2019. aug. 9. 21:34
17/18 anonim válasza:
Te meg sosem voltal ugy igazan reszeg, ezert nem hiszed el, hogy tenyleg orak is kieshetnek.
2019. aug. 9. 22:18
18/18 anonim válasza:
Mindneki milyen vagányan mesél arról, hogy milyen szinten kiütötte magát, és, hogy milyen természetes, hogy fogalma sincs hol volt mit csinált vagy, hogy épp milyen hülyeséget csinált..
(Bár tényleg van köztük vicces..)
Igazából szerintem eleve az a gáz, hogy eltűnik 2 órára mert olyan szinten kiüti magát, még akkor is kellemetlen, ha nem csalt meg.
De egyébként simán benne lehet ez is a pakliban, annyira azért nem kell elvetni az ötletet, de remelem nem így volt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!