Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki, hogy megcsalt-e?
Figyelt kérdés
A férjem sokat jár el dolgozni pár napra. Már megszoktuk, nem jó, de nincs más lehetőség. Az utóbbi hónapokban voltak érdekes dolgai, sokszor rákérdeztem, hogy megcsal-e, de a válasz mindig nemleges volt... Most találtam meg az előzményei között, hogy titkos lakást keresett, amikor éppen egy napra ment el itthonról. Rákérdezni már nem akarok, mert nagyjából tudom mit fog mondani. KI akarom deríteni valahogy és végre "a saját szememmel látni", hogy igazam van vagy sem. Ötleteket várnék.2017. júl. 22. 13:05
1/9 anonim válasza:
Tedd szabaddá magad, és menj utána.
2/9 anonim válasza:
Eleg gyanus. En nem turom az ilyen pasikat,akik kamudumakkal elhuznak napokra. En kirugnam. Vaj van a fule mogott.
N
3/9 anonim válasza:
2-es, pasi es ferj kozott van kulonbseg, mint ahogy feleseg es kuvra kozott is
4/9 anonim válasza:
Szerintem tökéletesen mindegy, hogy megcsal-e a férjed vagy nem. Nem bízol benne, innentől megette a fene az egészet. Akármi derül ki a kutakodásod után, Te nyomorultul fogod érezni magad. Ha megcsal, akkor azért, hogy miért nem vagy elèg jó neki. Ha meg ártatlan, akkor azért, hogy hogy kételkedhettél benne. A férjed meg mindenképp mérges lesz, hogy kémkedtél utána.
5/9 anonim válasza:
megcsal. érdemes a számgépen/telefonon más után leselkedni, mert akkor olyan dolgokat találhatsz, ami miatt ki lehet rúgni a másikat...
Egyébként azt kell eldönteni, hogy neki vagy a saját szemednek hiszel-e. Sokan nem hisznek a saját szemüknek. Szerintem te sem, mert ha hinnél, akkor nem akarnál ettől többet kideríteni.
6/9 anonim válasza:
Szerezd meg a google fiók jelszavát. Miután meg van a készülék kereső funkcióval utcára pontosan láthatod merre jár. Akár még inflangrantit is össze tudsz hozni
7/9 anonim válasza:
Ez elég egyértelmű. Azért győződj meg róla a saját szemeddel, kövesd. Addig meg hallgass, nehogy tudja, hogy sejtesz valamit, mert akkor eltünteti a nyomokat. Amúgy meg hülyék a pasik hagynak nyomot. Ahogy Nálad azért hagyott és ezt nem lehet kimagyarázni,de meg fogja próbálni valami rossz dumával, hogy legénybúcsúra, haverjának stb. Amúgy nagyon sok pasinak van titkos lakása, albérlete is. Olyat is tudok, akiről a felesége el sem hinné. Várják a lombik babát, kényezteti a nejét, nyilvános helyeken is az álompárnak tűnik. Mindkét felet ismerem, a nőt jobban. A férfinél dolgozik egy barátnőm, ott nem is titok, hogy a haverjával bérlenek egy lakást, hogy oda vigyék fel a nőket. Amúgy elég sok pasi csinálja ez haverokkal összeállnak és bérlenek egy dugó lakást.
9/9 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem csináltam semmit. Csendes megfigyelésbe kezdtem, viszont azóta már szinte idilli a kapcsolatunk, alig tud nélkülem elmenni bárhová is, és volt egy elég őszinte beszélgetésünk is... Nem hagyom a dolgot, mert valami miatt éreztem, hogy nem oké minden, de még semmi konkrét nem történt.
2017. aug. 14. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!