Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy házasságban nem megy a szex viszont a család ettől függetlenül jól müködik akkor miért baj ha vmelyik fêl félrekefél?
Nem igazán értem hogy "ha minden más jól működik" miért nem lehet ezt megbeszélni. Oka van hogy nincs szex. Ha az az oka hogy ő úgy egészében a szexuális vágyat veszítette el akkor ki kéne vizsgáltatni a hormonháztartását. Ha téged nem akar akkor lelki oka van szintén ki kéne deríteni. Emellett jogos igényed van a szexre. De a megcsalás soha nem jogos mindegy milyen menő kifogást találsz. Tessék leülni és végig beszélni a lehetőségeket. Ha tényleg minden más jól működik (nem csak elvagyok mint a befőtt némán) akkor ez nem lehet gond.
Viszont az hogy fű alatt akarod intézni és 8 év alatt (!) nem kerestel/találtál magyarázatot a miért-re azt mutatja hogy a kommunikáció is 0 köztetek.
Ha tényleg fontos a házasság és a család tessék megbeszélni. Ha annyira azért nem fontos tegyél fel mindent egy lapra de akkor oda a gerinced. Te tudod. A dehát más is... meg az én csak áldozat vagyok szöveg gyerekes felmentés keresés.
Ha úgy döntesz csalsz ne háríts. Ez a te döntésed a te sarad akkor is ha lebuksz és akkor is ha nem. Nem a párodé a hold állásáé a véletlené vagy a világmindenségé. A tiéd.
De miért akarod megmondani neki hogy felrekefelsz ?
Soha nem értettem miért kell megbeszélni. O megbeszéli veled azt hogy nincs többet szex ? Nem.eldontotte hogy te eljarsz dolgozni hazahozod a pénzt foglalkozol a gyerekkel mert ez a dolgod.
Szabadidodben hadd csinálj már azt amit akarsz.
Mégis mit mondott miert faradt stb?
Derítsd ki pontosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!