Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm. Mit csináljak?
Sajnalom!
Kivel csalt meg? Mikor? Hogyan? Hogyan jöttél rá?
Bocs hogy ilyeneket kérdezek de kicsit kevés az infó.
Egyébként beszéld meg vele. Szamomra a megcsalásnál nincs mentség de valami oka biztos van.
22 éves vagy 4 éves a kapcsolat. Ha 80 évig is élsz ahhoz viszonyítva 4 év semmi. Legrosszabb duma, hogy jaj ilyen meg olyan sok ideje együtt vagyunk. Ha valami elromlott, akkor annyi. Bizalom nélkül nem mész sokra.
Aki egyszer megcsal megteszi máskor is. Ne legyél madár. Fiatal vagy és előtted az élet. Ne alapozz egy gyerek szerelemre.
Úgy látszik, Te nem vagy annyira fontos neki, mint Ő neked.
Oké, igen, írhatnád, hogy de igen, meg egy hiba meg ilyenek, de... Akkor nem csalt volna meg. Pont. Nem hempergett volna mással ki tudja meddig, ha ez egy "botlás lenne". Sőt.
Szóval döntsd el, hogy neked biztosan megéri-e, mert semmi nem garantálja - főleg ezek után -, hogy nem fog megcsalni megint.
"Az egész életünket megterveztük, nem tudom egy hiba miatt az egészet kidobni az ablakon."
Hahó! Ő már rég kidobta a szép közös terveket!!!
Nézd,a barátnőd 15 éves volt, amikor összejöttetek. 17,5-18 éves korára már együtt is laktatok.
Valószínűleg megijedt attól, hogy ilyen korán elköteleződik és gondolom nem volt még mással.
Nagyon gerinctelen dolog volt amit tett, neked van igazad, jogosan esik ennyire rosszul.
De valamilyen szinten meg kell érteni. Ezek a gimis, tini korban kötött szerelmek ritkán tartanak örökké.
Bár most magam ellen is beszélek, én is gimiben jöttem össze a párommal jó pár éve.
De látom a környezetemben, hogy 1 pár kivételével senki nincs már együtt, azok közül , akik akkor jöttek össze.
Nem lehet elvárni senkitől, hogy 15 évesen összejöjjön valakivel és utána egész életében őt szeresse,csak vele akarjon lenni.
Van ilyen és szép dolog, de nem mindenki ilyen.
Az is lehet, hogy megváltoztatok. Te is viszonylag fiatal voltál amikor összejöttetek, ő is. Garantáltan változtatok mindketten, ezek szerint nem ugyanabba az irányba.
Még mindig nagyon fiatal vagy, ne ragadj ebbe benne, csak azért mert azt hitted örökre fog tartani. Én elhiszem, hogy pokolian fáj, de ha egyszer megcsalt, sanszos, hogy máskor is meg fog.Mert tudja,hogy következmények nélkül megteheti, nem hagyod el.
Legalább kibújt a szög a zsákból, nem sok év házasság és gyerekek után, közös hitellel a nyakatokban csalt meg, hanem most, amikor még viszonylag kevés dolog köt össze.(az emlékeken kívül)
Ahhoz, hogy valaki megcsaljon olyan szintre jut ahol mar te, a kapcsolatotok semmit nem ér a számára.
Ez egy folyamat, ha érdekelné az egész akkor szólt volna.
Csak a saját rövidtávú céljai érdemlik.
Ez egy rossz kapcsolat. Értékeld át az egészet. Zárd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!