Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megcsalt egy barátnőm szülinapi buliján, szemtanúja voltam. Ő viszont nem tudja, hogy láttam őt egy másik lánnyal smárolni. Mit tegyek? 16L
Szakíts vele. Egy dolog van ami nem torelálható és az pont ez. Ráadásul láttad is. #5-ös. Tiszteletben tartom a véleményed, mivel így is lehet nézni a dolgokat. Viszont én azt mondom, hogy ha valaki úgy gondolkodik mint te, nem biztos, hogy össze is kell jönni valakivel mert neked lehet könnyen megy a szakítás, de a másiknak nagyon rosszul esik. Ez csak egy vélemény, lehet neked van igazad.
17/F
Első dolog, hogy mindenképp elmondod neki
Második : próbálja majd kimagyarázni.
Harmadik: elmondod neki, hogy e miatt neked nem megy tovább
Persze ha szereted akkor elfogadod.. de hidd el már én is jártam ilyen cipőben elnéztem.. újra megtörtént..
Meg amúgy is ha szeretne nem csalna meg, mivel már tényleg én is tapasztaltam ezt a helyzetet és én hülye elnéztem én csak azt tanácsolom neked ne ess te is ebbe a hibába. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!