Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az évfordulónkon szakított a volt barátnőm, mert beleszeretett egy másik fiúba 1 hét alatt. Mit tudnék tenni, hogy elfelejtsem?
Nappal "minden jó", de amikor eljön az este a sírás fojtogat minden nap. Kihasznált, megalázott, átvert, megcsalt, de nem tudom magam túltenni rajta sehogysem. Elviselhetetlen a fájdalom, amit érzek és sajnos ez nem az első.
Úgy érzem ez volt az első "nagy" szerelem.
Ami viszonzatlan volt...
Teljesen természetes, hogy fáj ha egy általunk szeretett személy okoz fájdalmat. Az már kevésbé, ha nem teszed a lányt mérlegre, megérdemli-e a könnyeidet. Megvetette a szereteted, hűséged, belegázolt a méltóságodba, és cinikus módon az évfordulótokon tett lapátra.
Egyébként 1 hét alatt nem lehet beleszeretni senkibe. A szerelem feltétele a másik tulajdonságainak ismerete, amit 1 hét alatt aligha lehet kiismerni. Egyszerűen csak pasizni akar. Valószínűleg az a srác is egy idő után lapátra fog kerülni, és jön a következő.
Köszönöm :\
Csak azt sajnálom, hogy én tényleg mindent megtettem érte, szó szerint.
Harcoltam érte még akkor is amikor már a remény egyenlő volt a nullával. Visszajött hozzám, de tudtam hogy már nem lesz olyan, mégsem mondtam azt, hogy hagyjuk az egészet.
Rá építettem az életem, feladtam érte a barátaimat, hobbi etc és most egyedül maradtam a magányommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!