Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöm megcsalt és hazudott nekem, elvileg nem fekudtek le csak csokoloztak mit tegyek?
Figyelt kérdés
, miota kiderult elején 5-6 napig nem beszelgettunk aztan mar telefonon is hivott es azota folyamatosan beszelgetunk egyszer talalkoztunk is, van ertelme a kapcsolatnak, mert en nagyon szeretem es aztmondja o is engem, tudom tudom akkor miert csalt volna meg szoveg, de sok ido lesz mig ujra megbizhatk benne,van ertelme a kapcsolatnak,mit tegyek?2016. okt. 15. 06:50
1/7 anonim válasza:
Ha most ezeket gondolod akkor nincs értelme. De csak elvileg nem feküdtek le. Lehet hogy gyakorlatilag dugtak, vagy 69 volt. Én biztos hogy szakitanék.
2/7 anonim válasza:
Én nemtudom a helyedben mit tennék,megbocsájtani meglehet,de megbizni ezek utan nehezen fogsz tudni,és ez megfogja neheziteni a kapcsolatotokat.
3/7 anonim válasza:
Mert szerinted a csók nem megcsalás? Segítek. DE!
4/7 anonim válasza:
egy ilyen kapcsolatnak, amiben hazudott és elvileg nem, de csak csókoloztak stb van, nincs értelme.
Ha szeretitek egymást kezdjétek teljesen előlről. De ahhoz ezt az epizódot mindkettőtöknek el kelll felejteni, neked megbocsátani és neki meg valóban megbánni. Ha ez nincs, akkor menjetek kétfelé. Vannak tisztességesebb emberek is.
5/7 anonim válasza:
Értelme van, de nem sok. Mert hogyha valaki nagyon szeret valakit, akkor miért csalná meg a másikat? Arra ks vigyázz hogy minél jobban szereted őt annál jobban fognak ezek a dolgok fájni.
6/7 anonim válasza:
Ez csak te tudod eldonteni! mas nem helyeted! De az a velemenyem hogy semmi ertelme!
Ha megbocsajtasz neki megteszi maskor is mert ugy van vele hogy szereted es elnezed neki azt is.
Mindig eszedbe lesz mikor vele leszel hogy ezt tete nem leszel nyugodtan soha mert felni fogsz hogy ujra meg teszi mert ezek utan mar nem fogsz megbizni benne!
7/7 anonim válasza:
Ha egyszer megtette, nagy rá az esély, hogy többször is megfogja. Én a helyedben szakítanék vele, megcsalt és hazudott, ezek után nehéz lesz újra megbíznod benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!